Horoscopul zilei de azi 23 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 23 decembrie 2010


Berbec
Atmosfera astrală înseamnă că veţi vedea un proces în mişcare mult prea clar astăzi. Vă daţi seama că aveţi sentimente pentru cineva care nu prea se integrează în cercul dvs. social sau în schema vieţii dvs. în general, şi totuşi acum încercaţi să găsiţi 1000 de moduri în care aţi putea face relaţia să meargă. Iubiţi-l/o aşa cum este.


Taur
Alinierea planetelor vă poate schimba percepţia asupra unor lucruri care vă deranjau la relaţia dvs.. Tot ce trebuie să faceţi este să aveţi încredere în intuiţia dvs. şi să vă detaşaţi puţin de evenimente; numai aşa veţi putea vedea ce e în neregulă şi veţi şti ce să faceţi pentru a îndrepta lucrurile.


Gemeni
Aşa cum luna creează întuneric între zilele frumoase, şi relaţia dvs. evoluează cu suişuri şi coborâşuri. Exact când credeaţi că ştiţi încotro vă îndreptaţi, intraţi într-un val de confuzie. Singura soluţie este să nu vă agitaţi şi să aşteptaţi ca lucrurile să se clarifice de la sine.


Rac
Astăzi este o zi plăcută şi benefică, marcată de tranzitele favorabile ale planetelor. Dacă planificaţi să vă petreceţi timpul alături de partenerul dvs., încercaţi să fiţi relaxat, dar fără a face eforturi deosebite. Pentru o atmosferă magică este de ajuns o baie cu spumă, la lumina lumânărilor, urmată de o cină romantică.


Leu
Astăzi planetele indică faptul că v-aţi săturat să atrageţi acelaşi gen de partener şi să aveţi acelaşi fel de relaţii ca până acum. Doriţi ceva complet diferit. Câteva momente de reflecţie vă pot ajuta să realizaţi că v-aţi axat pe o singură tipologie, limitându-vă astfel opţiunile! Ar fi de preferat să încercaţi să observaţi potenţialul existent şi în celelalte tipuri de caracter! Faceţi un efort şi încercaţi să-i descoperiţi şi pe cei ce au interese şi pasiuni care diferă de ale dvs.!


Fecioară
Poziţia de astăzi a planetelor vă încurajează să faceţi ceva deosebit alături de partenerul dvs.. Duceţi-vă împreună la o expoziţie de artă, fotografie, design interior, orice vă face să vă simţiţi plini de inspiraţie şi creativitate. Abuzaţi de lucrurile care vă fac să vă simţiţi iubit/ă şi profitaţi de atmosfera romantică ce vă înconjoară.


Balanţă
Astăzi e posibil să vi se ofere şansa de a recuceri o persoană specială care vă fusese "furată" iniţial de cineva din anturajul dvs. Astăzi sunteţi îndrăzneţ, un pic agresiv şi deloc timid când vine vorba de a-i reaminti persoanei dorite ce bine vă simţeaţi împreună şi câte calităţi aveţi în plus faţă de..., a cărei principala problemă e că seamănă cu o broască!


Scorpion
Astăzi vă simţiţi iritat, în special din cauza configuraţiei astrale. Relaţia actuală pare să meargă bine, însă mintea vă duce în trecut, la o relaţie terminată ce avea calităţi pe care aceasta de acum pur şi simplu nu le are. Dacă vreţi să acţionaţi într-un mod care vă va avantaja, trebuie să vă stabiliţi priorităţile, şi să nu mai ţineţi cont şi de altceva.


Săgetător
Datorită configuraţiei astrale a zilei, relaţia în care vă aflaţi poate fi greu de controlat. Dacă aţi aflat că cineva încearcă să vă atragă atenţia, atunci pregătiţi-vă să fiţi abordat/ă, în aşteptarea unui răspuns afirmativ. Dacă vă place de această persoană, atunci bucuraţi-vă împreună de această zi frumoasă. Dacă nu, fiţi ferm/ă.


Capricorn
Alinierea planetelor vă oferă astăzi şansa să luaţi lucrurile mai uşor şi să treceţi în revistă evenimentele ce au avut loc ameţitor de repede în relaţia dvs.. Aveţi nevoie de timp pentru a reflecta pe seama a tot ce s-a întâmplat, şi să decideţi în ce direcţie vreţi să mergeţi de acum încolo. Fiţi cu băgare de seamă atunci când va trebui să luaţi o decizie importantă, întrucât trebuie să aveţi în vedere consecinţele.


Vărsător
Tranzitele planetelor vă aduc şansa de a cunoaşte pe cineva ce pare a avea toate calităţile pe care le căutaţi la partenerul/a ideal/ă. Dar asta nu se va întâmpla la alimentară, sau când vă plimbaţi prin cartier, trebuie să ieşiţi în oraş şi să vă puneţi în valoare făcând ceva unic, deosebit.


Peşti
Decât să fiţi doar în compania gândurilor dvs., preferaţi să socializaţi cu ceilalţi şi să împărtăşiţi câte ceva despre dvs. cu ei. În legătură cu persoana de care sunteţi îndrăgostit/ă, decât să aşteptaţi să facă el/ea primul pas, vă puteţi trezi sunându-l/o pentru a-i propune o întâlnire.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS