Horoscopul zilei de azi 22 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 22 decembrie 2010


Berbec
Ai câteva probleme azi, te simţi deranjat de ceva sau de cineva, poate eşti deja obosit şi eşti prea plin de tine ca să-ţi dai seama. Mai renunţă la ego-ul tău, e mult prea mare şi poate fi deranjant. Ai grijă ce-ţi doreşti!


Taur
Petrece o zi cu tine însuţi pentru a înţelege cu adevărat ce îţi doreşti de la viaţă. Prin astfel de exerciţii te vei putea încărca cu energie pozitivă pentru a demara proiectele cu calm. Vei avea o mai mare conştientizare asupra intuiţiei.


Gemeni
Astăzi, probabil, nu te vei simţi prea bine. Starea de spirit cam proastă. O ieşire cu prietenii poate o să te înveselească, dar slabe şanse. În schimb Soarele şi Venus, nu te deranjează şi te fac să te simţi mai lucid.


Rac
Azi, simţi o anumită nervozitate din cauza proiectelor venite pe ultima sută de metri şi a problemelor din familie. Încearcă să nu te superi; în acest sfârşit de săptămâna agitat din cauza Sărbătorilor, totul va fi bine.


Leu
Dragostea aduce o veste bună în interesul persoanelor singure. Există şanse să vă găsiţi noua iubire, ca exemplu, Venus şi Marte, care confirmă vraja pozitivă a dragostei, chiar şi în domeniul profesional.


Fecioară
Sfera familiei tale rămâne aşa cum este. Relaţia ar avea nevoie de ceva sare şi piper, pentru a putea fi trăită la intensitate maximă. Renunţă la dialog, pentru că ştii că de atâtea ori au provocat incertitudini pe orice temă, nu numai cea a dragostei.


Balanţă
Luna şi Mercur, astăzi îţi oferă stres sever, acesta provenind din constrastul mare-mic cu tine însuţi, şi de la cerinţele din mediul în care lucrezi. Deci, dă-i drumul vieţii tale şi familiei să fie mai puţin rigidă, să nu mai existe starea de frică, care se simte în prezenţa ta.


Scorpion
Astăzi, atingerea obiectivului dorit nu va fi dificilă. Din nou te-ai pus pe tine pe primul loc şi ai uitat de persoanele apropiate. Prin urmare, lucrul acesta îţi va aduce câteva discuţii cu persoana iubită. Trebuie să renunţi la orgoliu, pentru a nu strica o relaţie frumoasă.


Săgetător
Chiar dacă este neobişnuit, cuvintele unui străin contează pentru tine mult mai mult decât cele ale unui prieten sau persoană apropiată. Probabil ai această tendinţă, din cauza faptului că oamenii care te cunosc au început să devină invidioşi pe succesul tău. Încearcă să nu te superi dacă oamenii pe care te bazai, te lasă astăzi baltă.


Capricorn
Această zi îţi va aduce ceva finanţe, pentru că ai posibilităţi remarcabile de a produce bani. În cursul serii este foarte probabil să fii invitat la o întâlnire romantică şi plină de afecţiune. În seară se cere să fii iubitor şi tandru. Nu o da în bară!


Vărsător
Poţi începe afacerile azi. Contactele care le ai te pot ajuta foarte mult. Foloseşte-te de ele. Cariera ta este în ascensiune din plin.


Peşti
Planetele în Săgetător îţi creează o stare de spirit negativă. Din punct de vedere sentimental eşti mai detaşat ca niciodată, şi se pare că pauza care ai luat-o sau urmează să o iei te va ajuta în planul afacerilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS