Horoscopul zilei de azi 21 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 21 decembrie 2010


Berbec
Cuadratura pe care o face Luna în casa familiei nu te avantajează. Nu eşti foarte sigur pe tine, eşti oscilant şi această atitudine îi va irita pe membrii familiei. Rişti să dai naştere unor discuţii contradictorii care te vor consuma mai mult decât îţi doreşti.


Taur
Ziua de astăzi îţi va da posibilitatea să cunoşti oameni noi. Apar noi angajamente în ceea ce priveşte profesia, cariera, dar nu ai certitudinea că se vor concretiza. Salvarea ta vine de la un grup de prieteni care spre seară îţi vor face o vizită.


Gemeni
O zi în care atenţiile tale vor fi îndreptate către planul sentimental. Se pare însă că Venus, nu te ajută foarte mult. Poziţia în Săgetător a planetei ce guvernează sentimentele îţi va fi potrivnică. Emoţiile tale sunt puternice şi acest lucru te va face să te manifeşti cu prea mult patos, chiar cam excesiv. Această atitudine o/îl va speria pe cel de lângă tine.


Rac
Planul financiar te va pune foarte mult pe gânduri. Ar trebui să îţi verifici conturile. Este posibil ca o tranzacţie să îţi aducă câteva venituri salvatoare, de ultim moment. Ca măsură de siguranţă, ar trebui să cauţi ceva soluţii de rezervă.


Leu
Este o zi în care relaţiile de familie sunt bine aspectate. Şi dacă tot este atât de bine în familie, anunţă la serviciu ca din motive obiective ai nevoie de zi liberă. Cei din jurul tău se vor bucura enorm, iar tu îţi vei încărca bateriile mai bine decât o săptămână de concediu.


Fecioară
Va trebui să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Epuizarea psihică îţi poate aduce mari neplăceri şi dacă nu iei atitudine de la început, mai târziu îţi va fi mult mai greu să te recuperezi. Nu uita că urmează o perioadă destul de solicitantă.


Balanţă
Luna şi Mercur îţi vor fi ostile astăzi. Vei fi luat la întrebări, iar în cazul în care va trebui să rezolvi anumite lucruri ce ţin de relaţiile cu instituţiile, vei vedea ce înseamnă birocraţia. Hârtii, hârtii şi iar hârtii îţi vor fi solicitate, lucru care te va aduce în pragul unei crize de nervi.


Scorpion
Vei fi pus în faţa unor situaţii din care nu prea găseşti portiţă de scăpare. Înainte de a lua vreo decizie, consultă un avocat sau un expert contabil. Vei vedea că lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par la prima vedere. Nu intra în panică şi păstrează-ţi calmul în orice situaţie.


Săgetător
Unele veşti pe care le primeşti astăzi îţi vor aduce un prejudiciu de imagine. Va trebui să acţionezi cu diplomaţie întrucât pentru situaţia în care te afli eşti singurul responsabil. Ai mare noroc că prietenii îţi sunt alături şi te vor susţine moral.


Capricorn
Te simţi inspirat şi drept urmare vei acţiona. Luna şi Mercur te susţin şi vei vedea cum rolul tău în echipă va fi îmbunătăţit. Te vei întoarce asupra studiului, iar strategiile par să vină de la sine.


Vărsător
Oportunităţile par să vină precum fulgii de zăpadă. Nici nu te aşteptai că finalul anului să te găsească atât de bine, cu atât mai mult cu cât anul a fost unul destul de dificil din acest punct de vedere. Te simţi în sfârşit pregătit şi ar trebui să acţionezi. Profită de această zi!


Peşti
Nu este cazul să tratezi cu superficialitate şi naivitate problemele de sănătate de astăzi. Chiar dacă acum pare ceva care trece cu o aspirină, în timp îţi vor da mare bătaie de cap. Chiar dacă timpul nu îţi permite, eşti destul de ocupat, sună la medic şi solicită o consultaţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS