Horoscopul zilei de azi 20 decembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
     Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 20 decembrie 2010


Berbec
Bucură-te de ziua de azi în cel mai bun mod posibil; Luna te îndeamnă să-ţi realizezi noi idealuri. Pot apărea unele investiţii financiare care îţi vor oferi siguranţă în viitor. Apoi, alege ceva care miroase a Occident, pentru că îţi va aduce noroc în noul an.


Taur
Proiectele tale vor avea o acţiune pozitivă astăzi, cu sprijinul lui Mercur. În seara asta te vei putea bucura de o producţie ieşită din comun, dar mai lasă munca de o parte şi bea un pahar de vin roşu împreună cu familia.


Gemeni
Chiar şi astăzi, ai putea avea dificultăţi cu privire la modul de tratare a sarcinilor din cadrul serviciului. Gândeşte mai adânc când faci alegeri, ca să nu ajungi să intri în discuţii cu personalul. Spre sfârşitul zilei vei fi determinat de energie, pentru că eşti cam "jucăuş" cu planetele în Săgetător.


Rac
Vei întâlni persoane cu care poţi schimba idei şi cu care te vei amorniza astăzi. Nu sta singur, împarte planurile tale de vacanţă şi cu alte persoane. Comunităţile aşteaptă foarte multe de la tine.


Leu
E o zi bună pentru a iniţia câteva proiecte. Astăzi vei petrece cel mai mult timp cu iubita, este timpul să te bucuri de ea, pentru că va pleca într-o călătorie şi va reveni în câteva luni. Când va veni vei avea timp să recuperezi.


Fecioară
Solicitat de familie, nu mai faci faţă la probleme; probleme şi acasă, probleme şi la serviciu, poţi să spui că eşti norocos că nu ai probleme cu iubita şi că te înţelege şi te susţine. Trebuie să fii disponibil în 2-3 zile, vei avea o surpriză.


Balanţă
Azi, cu Luna Nouă, proiectele tale vor sări în ochi la şefi, spre bucuria şi mândria ta. Eşti într-un moment cu adevărat extraordinar, în ceea ce priveşte evoluţia carierei tale, ai să ai ocazia să te concentrezi la maxim după sărbători.


Scorpion
Poate că azi vei vedea multe îmbunătăţiri în viaţa ta. Mediul este foarte favorabil pentru tine. Profită de această zi armonioasă şi ieşi cu prietenii. Finanţele cresc, fii îndrăzneţ.


Săgetător
Încearcă să fii proactiv şi echilibrat în acelaşi timp mai ales dacă eşti dispus să faci modificări. Chiar şi la locul de muncă ar trebui câteva modificări, pentru a te menţine în ton cu sărbătorile.


Capricorn
Cele mai bune lucruri azi provin din instinct, sub formă de intuiţii, amintiri, senzaţii necunoscute, flash-uri de geniu şi emoţii. Aşa că mergi în oraş şi ascultă ceea ce vrea inima, ascultă-ţi vocea interioară. Restul continuă să se confrunte cu realitatea dură.


Vărsător
De curând ai primit şi chitanţele din urmă. Ia un prieten cu care eşti dispus să-ţi începi sărbătorile şi du-te la emiţătorul chitanţelor, pregătit eventual, să faci un pic de scandal. Indicat este să te calmezi pentru că vine Crăciunul şi nu are rost să te indispui acum.


Peşti
Nu există voinţa de schimbare pe ultima parte din an; poate în noul an îţi vei schimba caracterul şi vei mai reduce din cheltuielile de cuplu. Cu diplomaţie şi cu dragoste, persoana iubită te poate ajuta, trebuie doar să-i dai voie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS