Horoscopul zilei de azi 28 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 28 Noiembrie 2010


Berbec
Cu banii nu veţi sta chiar rău, miciile câştiguri pe care urmează să le înregistrezi fiind suficiente nevoilor. Simţiţi o stare de irascibilitate din cauza unor probleme de serviciu. Încercaţi să vă temperaţi pentru că oricum nu veţi reuşi nimic. Sentimental treceţi printr-o perioadă foarte bună, în care partenerul vă este alături şi îl simţiţi trup şi suflet.


Taur
Foloseşte-ţi spiritul de creaţie şi ideile tale unice vor fi bine primite. Fă-ţi timp pentru a ieşi în oraş cu prietenii, ai nevoie de puţină distracţie care să-ţi ridice moralul.


Gemeni
Suma de bani pe care o aşteptaţi este pe punctul de a ajunge în contul dumneavoastră, dar trebuie să mai aşteptaţi câteva zile. Situaţia este încordată în continuare deşi faceţi eforturi să găsiţi o rezolvare. Descoperiţi că eraţi într-o mare eroare sau minciună.


Rac
Se pare că de mult nu aţi mai avut o zi atât de bună în plan financiar. Nu reuşiţi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut şi asta spre iritarea colegilor sau şefilor. Dacă v-aţi planificat o plimbare sau o călătorie cu familia ar trebui să vă urmaţi planul fără nici un fel de resentiment.


Leu
Sunteţi inspirat şi aveţi putere de negociere. Sunteţi în una din acele zile în care cariera sau planul profesional trece în plan secund şi asta pentru că aveţi nevoie de acest repaus. Relaţia sentimentală urcă o pantă ascendentă şi asta nu poate decât să vă bucure.


Fecioară
Cineva va făcut o promisiune legată de o sumă de bani, iar acea persoană vă dezamăgeşte astăzi. Aceeaşi efervescentă o găsiţi şi în plan profesional unde comunicarea va ajuta să găsiţi hibele unor proiecte. Partenerul de viaţă va propune un program foarte flexibil şi relaxant pentru ziua de astăzi, astfel încât ar trebui să îl acceptaţi fără nici un fel de problemă.


Balanţă
Se pare că încet încet munca pe care aţi depus-o va aduce şi satisfacţii financiare. Cariera va aduce satisfacţii multiple, de la o zi la alta. Astăzi parcă ar fi apogeul. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală şi cea privată, nu ar fi rău dacă v-aţi face câteva planuri pentru viitorul apropiat.


Scorpion
Se pare că în prima parte a zilei vă veţi afla în anturajul unor personalităţi, iar impresia bună pe care o faceţi vă aduce în faţa unei afaceri. Aşteptările colaboratorilor în ceea ce vă priveşte le-aţi satisfăcut, asta spre surprinderea unora care nu v-au creditat de la bun început. Familia sau partenerul de viaţă vă solicită mai mult ca în oricare zi şi asta pentru că aţi cam lipsit în ultima perioadă din cuplu.


Săgetător
Sunteţi inspirat şi asta va ajuta într-o problemă legată de bani. Reuşiţi să aduceţi la linia de plutire o situaţie ce părea delicată. Creativitatea şi inovaţia de care daţi dovadă astăzi va ajuta să duceţi la îndeplinire sarcinile zilei fără nici un fel de incident. Cei din jurul dumneavoastră vă solicita sprijinul în unele probleme care pe ei îi depăşesc.


Capricorn
Dacă consideraţi că aţi găsit o oportunitate în ceea ce priveşte finanţele nu ar fi rău să încercaţi. Angajamentele pe care vi le-aţi luat în ceea ce priveşte sarcinile de serviciu vă stresează pentru că vă daţi seama în sfârşit că v-aţi asumat cam multe. Partenerul de viaţă vă este alături şi vă susţine planurile, iar acest aspect vă motivează să discutaţi şi să luaţi în considerare sfaturile acestuia.



Vărsător
Este posibil ca unele cheltuieli pe care le faceţi astăzi să vă irite şi să vă creeze o stare de disconfort. Încercaţi să le evitaţi. Puţin cam dezamăgit de reacţia colegilor la succesul pe care l-aţi înregistrat. Relaţia sentimentală este una echilibrată şi asta nu poate decât să vă încânte. Nu aţi mai simţit de mult o asemenea armonie în cuplu.


Peşti
Se pare că astăzi reuşiţi să duceţi la îndeplinire toate planurile financiare pe care vi le-aţi propus. Dorinţa unei schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională încolţeşte din ce în ce mai mult în mintea dumneavoastră. Un conflict cu o persoană mai în vârstă este pe cale să izbucnească.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS