Horoscopul zilei de azi 24 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 24 Noiembrie 2010


Berbec
Încercaţi să vă limitaţi cheltuielile pentru că sunteţi dispus să faceţi investiţii pe care ulterior le veţi regreta. Sunteţi într-o stare foarte bună, iar acest lucru vă stimulează şi mai mult, dar trebuie să fiţi atent, mai ales la serviciu pentru că sunteţi gata să preluaţi sarcini în plus. Mesajele pe care le-aţi primit vă flatează dar vă şi descumpănesc în acelaşi timp, pentru că vă dau senzaţia că va trebui să alegeţi şi nu sunteţi pregătit să faceţi acest lucru.


Taur
Se pare că veţi găsi resurse financiare noi, dar trebuie să fiţi foarte atent deoarece tentaţia de a face cheltuieli este mare şi înainte de toate trebuiesc achitate datoriile. Este foarte mult de muncă, iar dumneavoastră trebuie să vă gândiţi foarte bine dacă se merită sau nu să continuaţi proiectele începute. Trebuie să fiţi mai atent cu persoanele cărora vă hotărâţi să le faceţi confidenţe. Nu este prima oară când sunteţi dezamăgit.


Gemeni
Nu reuşiţi să înţelegeţi cum se poate evapora într-un timp atât de scurt o sumă atât de mare de bani. O zi pe placul dumneavoastră, adică simplă, fără complicaţii şi mai ales fără un consum nervos accentuat. Pe plan sentimental lucrurile nu stau deloc aşa de bine şi este cazul să priviţi mai cu atenţie în jur.


Rac
Nu sunteţi chiar atât de inspirat şi se pare că sunteţi pe punctul de a pierde o afacere. Încercaţi să amânaţi toate deciziile şi întâlnirile pentru mâine. Spiritul de echipa este cel ce vă salvează astăzi din faţa unor dispute cu un coleg mai cârcotaş. Relaţia de cuplu merge pe o pantă ascendentă, dar nu lipsită de peripeţii.


Leu
Când totul părea să meargă atât de bine şi se părea că aţi reuşit să redresaţi situaţia, primiţi o veste, care ce-i drept va bucura dar în acelaşi timp aduce iarăşi în prim plan o problemă financiară. Situaţia nu mai este sub control pentru că avalanşa de evenimente neprevăzute vă surprinde. Trebuie să vă implicaţi mai mult în relaţia pe care o aveţi deoarece persoana de lângă dumneavoastră vă va înţelege şi vă va acorda sprijinul de care aveţi nevoie.


Fecioară
Ieşiţi la cumpărături dar trebuie să aveţi grijă pentru că bugetul este redus, iar gusturile pe care le aveţi nu sunt tocmai ieftine. Continuaţi să vă completaţi pregătirea profesională pentru că pe acest plan veţi avea reuşite şi satisfacţii deosebite. Vă simţiţi atât de departe de întreaga lume şi singurătatea vă dă un sentiment de teamă şi de nesiguranţă.


Balanţă
Totul merge bine şi aveţi şi noroc pentru că vă ies câteva speculaţii financiare care vă aduc un câştig destul de bun pentru a vă putea pune planurile şi ideile în aplicare. Situaţia este încordată în continuare deşi faceţi eforturi să găsiţi o rezolvare. Pentru acest lucru apelaţi la prieteni, dar chiar dacă aceştia vor să vă ajute se poate să nu fie în măsură să o facă. Sentimental vă treziţi în faţa unor probleme care vă cam depăşesc într-o primă fază.


Scorpion
Nu ştiţi exact în ce apă vă scăldaţi în aceste momente din punct de vedere financiar, pentru că cheltuielile din ultima perioadă v-au cam dat peste cap. Aţi încercat mereu să faceţi lucrurile aşa cum v-aţi priceput mai bine şi totuşi ceva nu merge. Relaţia are nevoie de prezenţa dumneavoastră şi nu ar fi rău dacă aţi petrece mai mult timp alături de partener.


Săgetător
Suma de bani pe care o aşteptaţi este pe punctul de a ajunge în contul dumneavoastră, dar trebuie să mai aşteptaţi câteva zile. Nu vă simţiţi în cea mai bună stare astfel încât dacă aveţi de luat decizii importante ar trebui să găsiţi o modalitate de a amâna. Deşi vă era teamă că veţi continua discuţiile în contradictoriu din cadrul familiei, sunteţi bine primit aici şi nu se face nici o referire la incidentele trecute.


Capricorn
Aţi reuşit să sintetizaţi idei noi de acţiune pe care acum trebuie să le puneţi în practică. Nu este cazul să vă daţi bătut şi să vă retrageţi, ci trebuie să o luaţi de la capăt deoarece nu aţi pierdut nimic. Aţi greşit când aţi crezut că sunteţi agreat de toată lumea şi toată lumea vă iubeşte.


Vărsător
Reuşiţi azi să vă duceţi la îndeplinire toate planurile cu atât mai mult cu cât aveţi şi inspiraţie în ceea ce priveşte plasamentul unor bani. Se pare că nu reuşiţi astăzi să vă înţelegi asupra unor aspecte legate de proiecţiile de viitor ale carierei. Sentimental treceţi printr-o perioadă foarte bună, în care partenerul vă este alături şi îl simţiţi trup şi suflet.


Peşti
Dacă aveaţi în plan astăzi să căutaţi o modalitate sau o soluţie în ceea ce priveşte creşterea veniturilor, fiţi atenţi de la cine culegeţi informaţiile. Ar fi bine dacă v-aţi lua câteva zile libere pentru că randamentul dumneavoastră intelectual este redus. Sentimental aveţi nevoie de mai multă atenţie din partea partenerului şi asta o veţi lămuri în doi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS