Horoscopul zilei de azi 23 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
     Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 23 Noiembrie 2010


Berbec
O afacere pe care o demarezi va fi rentabilă şi îţi va aduce avantaje materiale. Pentru ca succesul să fie deplin, temperează-ţi spiritul critic. Este o perioadă favorabilă rezolvării proiectelor, îţi va fi uşor să le rezolvi. Este un timp bun să iei decizii corecte. Astăzi vei fi mai sentimental, pentru că te simţi cu adevărat îndrăgostit/ă. Vei realiza că persoana iubită îţi este mereu alături. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, este posibil să cunoşti pe cineva.


Taur
Te enervezi pentru că nu reuşeşti să te înţelegi cu un partener de afaceri. O veste care îţi anunţă un câştig bănesc şi pe care o aştepţi de mult timp întârzie totuşi să apară. Fii optimist pentru că totul se va rezolva în cel mai scurt timp. Energia pe care o depui în munca pe care o prestezi de ceva vreme îţi va aduce recunoaşterea sau poate chiar avansarea. Sunteţi preocupat de probleme personale şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Te întristează faptul că eşti departe de casă sau urmează să pleci la un drum lung.


Gemeni
Vei obţine recunoaşterea pentru munca pe care o faci. Abilitatea ta de a te înţelege cu ceilalţi te va ajuta să obţii sprijinul de care ai nevoie. Îţi va fi uşor să înveţi.


Rac
Te indispune un eşec în afaceri sau o colaborare care se încheie prost. În ultima vreme, ai impresia că nu îţi reuşeşte nimic şi că toate îţi sunt potrivnice. Explică-le celor din jur că performanţele tale au de suferit când lucrezi sub presiune, chiar dacă eşti în stare să faci faţă. Relaţia cu partenerul este destul de solidă în momentul de faţă, astfel că îţi vei îndrepta atenţia şi către cei din anturajul apropiat.


Leu
Ceea ce vei demara astăzi are mari şanse de reuşită şi acest lucru îl veţi constata şi singur pentru că imediat ce vei începe, vei vedea cum totul se va lega cu uşurinţă. Te vei confrunta cu activităţi de rutină care nu îţi vor pune probleme deosebite şi din această cauză vei face planuri de distracţie pentru seară sau după-amiază. Te marchează o uşoară stare de nemulţumire datorată în special problemelor sentimentale. Nu ai fi dorit să-ţi afişezi sentimentele dar ai fost nevoit/ă şi acum te încearcă regretele.


Fecioară
Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere. În partea a doua a zilei, ţi se propune o colaborare. Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faci cunoştinţă cu o persoană importantă care îţi poate deveni partener. S-ar putea să te cerţi cu partenerul de viaţă din cauza banilor. Înainte de a-i reproşa ceva, gândeşte-te dacă nu cumva exagerezi!


Balanţă
Nişte bani neaşteptaţi îţi echilibrează bugetul şi te vor scoate din incertitudinea care te apasă. Poţi atrage foarte mulţi investitori, poţi administra averea cuiva, poţi fi implicat în tot felul de afaceri. Va trebui să înduri schimbări de decizie, planuri date peste cap, noi responsabilităţi şi obligaţii. Este o zi în care vei fi foarte solicitat şi va trebui să dai dovadă de multă rezistenţă. Relaţiile sentimentale vor fi încărcate de neprevăzut. Apar flirturi periculoase, dar vei beneficia de ajutorul prietenilor care te vor sprijini şi te vor încuraja.


Scorpion
Posibile câştiguri materiale, dar evită să faci speculaţii financiare pentru că ai tendinţa de aţi face planuri nerealiste, iar dacă nu vei reuşi să vezi realitatea aşa cum este ea, veţi fi dezamăgit. Eşti obosit şi nu reuşeşti să te concentrezi suficient şi mai ai şi tendinţa de a provoca discuţii contradictorii. În vâltoarea zilei, în care parcă nu se leagă nimic şi nu iese nimic, singurul sprijin şi oază de linişte este partenerul de viaţă. Lasă toate planurile deoparte şi fii lângă cel care te înţelege cel mai bine.


Săgetător
Deşi la un moment dat aveai idei noi, cu bune perspective în plan financiar, îţi lipseşte energia de ale pune în practică, iar de delegarea altor persoane nici nu se pune problema. Ceea ce faci te nemulţumeşte şi cauţi să găseşti vinovaţi în colaboratori în primul rând, dar nici familia sau alte persoane apropiate nu sunt în graţiile tale. Deşi ai respins avansurile care ţi s-au făcut de mai multe ori, acum constaţi că îţi lipsesc aceste avansuri şi îţi lipseşte chiar şi persoana care le făcea.


Capricorn
Nu face donaţii mari din dorinţa de a-i impresiona pe ceilalţi. Atmosfera ciudată de acasă va fi greu de suportat. Încearcă să ai răbdare şi abţine-te să judeci lucrurile.


Vărsător
Nu este un moment potrivit pentru a duce negocieri sau să încerci să pui în discuţie demararea unei afaceri. Sectorul financiar, sub orice aspect îl vei privi, nu îţi este favorabil astăzi, nici măcar la nivel decizional. Creativitatea ta te ajuta astăzi să faci o impresie bună în anturaj cât şi şefului. Consecinţele nu pot fi decât lăudabile, mai ales că alături de această trăsătură înnăscută te ajută astăzi şi inspiraţia. Dorinţa ta de neprevăzut şi de aventura ar trebui strunită, pentru că este posibil ca urmările să nu-ţi aducă nici un fel de satisfacţie.


Peşti
Din păcate nu ştii cum să valorifici oportunitatea care ţi se oferă şi dacă nu vei trece imediat la fapte s-ar putea să rămâi numai cu şansa dar nu cu banii. Vei solicita un prieten sau asociat să te suplinească dar acesta din urmă se va încurca într-o aşa de mare măsură încât până la urmă va trebui să refaci tot. Dacă nu eviţi conflictele din această zi s-ar putea să se ajungă la cuvinte grele, dure şi chiar la jigniri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS