Horoscopul zilei de azi 22 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 22 Noiembrie 2010


Berbec
Reuşeşti să găseşti o sursă neaşteptată de finanţare care nu îţi acoperă în totalitate necesităţile dar care te scoate din impasul de moment. În realizarea proiectelor este bine să nu laşi deoparte pe oricine te-ar putea ajuta. Deşi au existat disensiuni, se pare că primeşti totuşi dovezi de dragoste care te vor arunca în braţele fericii. Încearcă să ai răbdare şi să fii foarte diplomat.


Taur
Mai multă cumpătare ar fi foarte bună deoarece urmează zile în care cheltuielile vor lua amploare şi oricât vei încerca să-ţi potoleşti dorinţele va fi foarte greu să rezişti tentaţiilor. "Nu lăsa timpul să treacă!" şi bate "fierul cât e cald!". Tot ceea ce ţi-ai propus este la îndemână numai că trebuie să insişti în planurile tale. Chiar dacă ai încerca să renunţi la nişte principii nu vei obţine foarte mult pentru că ceea ce cauţi tu este idealul.


Gemeni
Ajutorul care îţi va veni este nesperat dar şi de bun augur şi dacă-l vei folosi eficient te va elibera de angoasa banilor. Nu îţi abandona planurile deoarece stă numai în puterea ta să le duci la îndeplinire. Nu vrei să ţii cont de informaţiile pe care le capeţi şi starea de incertitudine te zăpăceşte. Veţi fi amândoi mai câştigaţi dacă v-aţi spune cinstit ce doriţi unul de la celălalt chiar dacă există şi riscul unei rupturi.


Rac
Te îmbeţi cu apă rece. Reuşita nu este foarte importantă aşa cum îţi place ţie să crezi. Trebui să mai insişti pentru că ce s-a întâmplat sau se va întâmpla nu îţi va da decât un răgaz de timp. Nu încerca să mergi chiar până la capăt să vezi dacă se rupe aţa pentru că se va rupe. Nu încerca să forţezi relaţia în care eşti angrenat pentru că s-ar putea să strici totul şi apoi vei suferi.


Leu
Trebuie să mai şi acţionezi dacă vrei să reuşeşti pentru că nu poţi aştepta numai ajutor şi în altă ordine de idei va trebui să cauţi să-ţi limitezi cheltuielile. Ceea ce ai făcut până acum este bine şi te ajută să-ţi consolidezi locul în plan profesional. Dar dacă vei acţiona mai mult în sfera satisfacerii îndatoririlor pe care le ai vei ieşi mai câştigat. Partenerul se pare că îţi va cere socoteală pentru toate acţiunile, atât personale cât familiale. Păstrează-ţi calmul dacă nu vrei să te cerţi.


Fecioară
Întotdeauna te-ai descurcat onorabil şi ai să reuşeşti şi acum dar renunţă la sfaturile unor prieteni care sunt bine intenţionaţi dar greşesc în concepţie. Nu este momentul cel mai bun în care să iei decizii în ceea ce priveşte cariera sau proiectele la care lucrezi. Ar fi bine dacă ai încerca să comunici mai mult cu partenerul pentru că se simte neglijat.


Balanţă
Situaţia poate fi redresată şi ştii şi tu lucrul acesta, dar îţi trebuie multă atenţie pentru a nu te încurca în alte planuri. Este o perioadă foarte aglomerată şi va trebui să îţi planifici acţiunile şi cu ajutorul colegilor pentru a nu intra în criză de timp. Va trebui să te decizi ce vei face pentru că eşti într-o situaţie tranzitorie şi nu ţi-ai lămurit încă priorităţile.


Scorpion
Acest capitol nu a fost niciodată foarte important pentru tine şi poate tocmai de aceea nu ai avut probleme în sector. Acum sunt nişte necesităţi stringente care se vor rezolva de la sine. Poziţia câştigată te ajută să promovezi şi mai departe. Trebui să te decizi repede ce vei face şi cel mai bine ar fi să-ţi asculţi inima.


Săgetător
Încercările de până acum nu trebuie să te sperie şi trebuie să continui să crezi în steaua ta. Dacă până acum ai ezitat să faci cunoscut ceea ce ştii, de acum încolo nu mai trebui să amâni pentru că s-ar putea să nu-ţi fie de nici un folos. Nu mai încerca să vrei chiar totul. Ar fi bine să te mulţumeşti cu ce ai deja.


Capricorn
Ceea ce ţi se întâmplă este bine şi va avea darul de a te linişti din acest punct de vedere cel puţin câteva zile, dar să nu crezi că va dura o veşnicie. Dacă până acum te-ai mulţumit cu ce ai realizat va trebui să apeşi pe acceleraţie pentru că se poate mult mai mult. Încearcă să te abţii şi să nu arunci cu capul înainte pentru că situaţia se menţine încă încâlcită.


Vărsător
Dacă ai să-ţi menţii ritmul de până acum în ceea ce ai de făcut situaţia va fi înfloritoare, dar va trebui să iei în calcul şi nişte influenţe externe neprevăzute. Efortul depus în ultimul timp îşi va arăta roadele, dar să ştii că nu întotdeauna este necesar să tragi în jug. Dacă îţi vei organiza munca cu mai multă atenţie s-ar putea să ai şi rezultate mai bune. Chiar dacă lucrurile lăsate la voia întâmplării au mers bine asta nu înseamnă că e cel mai bun lucru de făcut. În acest moment dacă nu ai să ştii să fii diplomat s-ar putea să ratezi foarte multe.


Peşti
Perioada grea se pare că a trecut fără să lase urmări. Acest lucru este foarte bine pentru că în acest sector va fi nevoie de noi eforturi. Nu este cazul să te iei la luptă cu morile de vânt. Încearcă să îţi păstrezi luciditatea care te caracterizează şi profită de atuurile pe care le ai. Ai nevoie de timp pentru aţi defini poziţia pe care vrei să o adopţi vis-a-vis de relaţia actuală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS