Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 14 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 14 Noiembrie 2010


Berbec
Intuiţia te ajuta azi să îţi plasezi banii şi să faci investiţii care pe termen lung se vor dovedi a fi foarte viabile. Ai spontaneitate şi sinceritate. Ceilalţi te vor căuta şi îşi vor expune problemele deoarece vei fi privit ca un binefăcător/oare. Nu este foarte sigur că această relaţie va fi de lungă durată deoarece aşa cum te aprinzi foarte repede, la fel de repede te şi răceşti.


Taur
S-ar părea la prima vedere că este dificil cu banii, dar dacă vei insista vei vedea că există o soluţie prin care se poate face rost de ei. Încearcă azi să eviţi cu desăvârşire în conversaţiile pe care le ai, subiecte delicate cum ar fi religia sau politică pentru că vei putea naşte dispute şi polemici. Trebuie văzut ce este de făcut fără a te mai pierde în regrete inutile. Dacă crezi că mai este o şansă de a se mai îndrepta ceva va trebui să preiei iniţiativa.


Gemeni
Nu trebuie să fii impulsiv, reflecta mai mult, chiar mai aşteaptă câteva zile înainte de a îţi pune ideile în practică şi atunci poţi fi sigur că decizia luată va fi cea mai bună. Dacă ai ocazia să faci o călătorie de afaceri sau numai pentru propria plăcere, nu te gândi prea mult şi nu refuza ocazia. Acest periplu s-ar putea să îţi rezerve surprize plăcute. Nu este cazul să iei decizii pripite sau sub influenţa şocurilor emoţionale şi în general încearcă să eviţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul.


Rac
Dacă vei câştiga sume importante de bani este bine să faci rezerve pentru mai târziu. Încearcă să te fereşti de persoanele care în mod sigur nu te plac. Găseşte aspectele pozitive în toate situaţiile şi încearcă în această zi să fii mult mai comunicativ. În orice caz, datorită forţei personale şi temperamentului multe persoane vor fi fascinate şi puţine vor rămâne indiferente la persoana ta azi.


Leu
Ai toate motivele din lume pentru a te felicita pentru contactele şi întâlnirile pe care le vei avea în cursul zilei de astăzi. Îţi trebuie mai multă diplomaţie şi în general mai multă flexibilitate. Va trebui să accepţi şi părerile celorlalţi chiar dacă nu crezi în ele, iar acest lucru te face să fii mai apreciat/a Nu eşti foarte comunicativ, iar sensibilitatea nativă pe care o ai te împiedica să te exprimi direct..


Fecioară
Climatul zilei fiind instabil este bine să te abţii de la orice investiţie. Va trebui să acorzi o mai mare atenţie conflictelor mai vechi deoarece nu reuşeşti să priveşti lucrurile în ansamblu şi acest lucru te va face să ai o viziune deformată a realităţii. Cei singuri se pot gândi la o aventură care va fi plină de clipe de neuitat. Cei care sunt în cuplu cu siguranţă vor petrece momente memorabile.


Balanţă
Acum este momentul să ceri o mărire de salariu deoarece va fi aprobată mult mai uşor! Chiar dacă au apărut probleme acestea pot fi eliminate dacă îţi vei pune în practică energia şi toată perseverenţa. Uşoare tensiuni în cuplu care se pot rezolva numai comunicând şi păstrându-vă calmul amândoi.


Scorpion
Ai calităţile necesare pentru a face faţă situaţiei, dar în acelaşi timp nu trebuie să joci după reguli noi ci doar să te menţii în limitele pe care deja le cunoşti. Pentru cei care îţi respecta dorinţele pe care le ai sunt ordine şi încrederea oarbă pe care o au în personalitatea ta vă va ajuta ca împreună să aveţi realizări mari. Sentimentele prin care treci sunt superficiale, acest lucru va face ca din punct de vedere emoţional să nu fii foarte marcat/a.



Săgetător
Nu cunoşti teama, iar ideea de a-ţi asuma riscuri pur şi simplu te excită. Ai grijă să nu pierzi sume mari de bani! Astrele te vor face să ai o atitudine oscilantă în anturaj. Vei fi când călduros şi afectiv când nervos/oasa şi agresiv/a ceea ce va face că relaţiile să fie delicate. Dacă eşti celibatar probabil că te-ai acomodat cu acest mod de viaţă însă viaţa este făcută să fie trăită în doi şi atunci apare necesitatea de a alege pentru a nu cădea "din dragoste".


Capricorn
Chiar dacă banii încep să apară la tine în cont, ar fi bine astăzi să te abţii de la speculaţiile financiare. Nu sunt bine aspectate. Îţi sunt dezagreabile discuţiile în contradictoriu şi va trebui să găseşti cele mai bune mijloace pentru a îţi convinge interlocutorii, iar acest lucru îl poţi face printr-o logică impecabilă. Încearcă să iei în calcul un program pe care să îl desfăşori alături de partener. În felul acesta nu se va simţi neglijat.


Vărsător
Nu trebuie să intri în panică din cauza banilor, pentru că în curând vor veni şi aceştia. Mai ai puţin de aşteptat. Nu eşti foarte satisfăcut de cum îţi merg activităţile profesionale şi asta în primul rând datorită faptului că ţi-ai luat prea multe angajamente. Dacă vei fi abil/a veţi avea şansa de a cunoaşte împreună momente extraordinare, numai că acest lucru nu trebuie să te facă să crezi că uşa către inima acestei persoane îţi este deschisă.


Peşti
Se pare că din punct de vedere financiar lucrurile încep să se aşeze în matca lor. Câteva veşti bune te ajută să îţi faci strategia pentru perioada următoare. Deciziile pe care le vei lua referitor la unii dintre colaboratorii tăi te vor aduce în faţa unui conflict din care vei ieşi cam "şifonat". Dacă nu vei comunica cu partenerul de viaţă ceea ce gândeşti, vei vedea că multe din îndoielile tale sunt nejustificate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS