Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 19 Noiembrie 2010


Berbec
Dacă aţi făcut cheltuieli în zilele trecute, astăzi ar fi indicat să vă ţineţi banii în buzunar şi să nu mai cheltuiţi nici un bănut. Sunteţi într-o competiţie continuă, dar numai cu dumneavoastră înşivă. Nu este o atitudine greşită, dar încercaţi să vă daţi seama că nu toţi colegii şi colaboratorii dumneavoastră pot să ţină ritmul. Sentimental nu staţi nici foarte bine şi nici foarte rău. Nu ştiţi exact ce aveţi de făcut în acest sens şi de aceea astăzi sunteţi puţin mai contemplativ.


Taur
Dacă ieri nu aţi reuşit să perfectaţi nimic, nu acelaşi lucru îl putem spune şi astăzi. Numai că nu trebuie să vă grăbiţi în luarea deciziilor. Lipsa de concentrare va face astăzi să acţionaţi haotic, fără nici o fărâmă de realitate în ceea ce întreprindeţi. Sunteţi cam dezamăgit în plan sentimental şi nu ştiţi de unde şi cum au apărut aceste incertitudini.


Gemeni
Efortul pe care l-aţi depus până acum în plan profesional va avea şi un rezultat direct în planul financiar. Relaţia cu partenerul de viaţă suferă şi ea modificări, în bine. Sunteţi mai atent şi mai generos cu cel care vă este partener.


Rac
Planurile financiare pe care le-aţi făcut nu sunt tocmai foarte realiste, mai ales dacă v-aţi gândit că veţi reuşi singur. Sarcinile acceptate va cam dau bătaie de cap şi nu ştiţi pe unde să scoateţi acum cămaşa. Dragostea se revarsă asupra dumneavoastră ca un râu. Şi meritaţi să fiţi răsfăţaţi în felul acesta, pentru că în ultima perioadă aţi avut mai multă grijă de sectorul sentimental.


Leu
Cineva va încerca astăzi să vă testeze vigilenta. Fie va încerca să vă fure, fie să vă înşele. Nu reuşiţi să vă faceţi înţeles cu colegii sau cu partenerii şi asta vă poate aduce într-o situaţie neplăcută, pentru că se pare că unii vor profita de starea dumneavoastră. Nu ar strica să vă concentraţi mai mult pe relaţia de cuplu. Cu problemele de comunicare pe care le aveţi vă va fi greu să vă exprimaţi, dar asta nu înseamnă că lupta trebuie abandonată.


Fecioară
Posibile prime sau chiar o renegociere de salariu care vă va aduce câştiguri substanţiale. Profitaţi de orice provocare în direcţiile menţionate. Trebuie să ştiţi că nu este greu să ajungi primul, mai greu este să îţi menţii poziţia. Nu vă chinuiţi singuri sufletul, lămuriţi-vă toate neclarităţile cu cel care vi le-a provocat, adică partenerul.


Balanţă
Micile câştiguri nu vă aduc nicidecum confortul cu care v-aţi obişnuit. Noile sarcini care v-au fost trasate va bucura atât de mult încât nici nu realizaţi cât de epuizante sunt. Dorinţa de reuşită şi de a demonstra celor care nu au avut încredere în dumneavoastră va mâna spre gesturi puţin cam nesăbuite. Partenerul se va simţi neglijat şi are şi dreptate, mai ales că planurile le ştiţi numai dumneavoastră, nu le-aţi împărtăşit şi celuilalt.


Scorpion
Aţi trecut de ziua de ieri care din punct de vedere financiar a fost obositoare, dar se pare că tot nu reuşiţi să vă frânaţi dorinţa de a achiziţiona câte un lucru. Sunteţi pe cale să declanşaţi un război care îl vizează pe un colaborator direct sau un coleg. Doriţi o schimbare în viaţa de cuplu şi se pare că veţi avea parte de ea. În bine, cum era de aşteptat. Simţiţi că aveţi pentru cine să vă întoarceţi acasă sau să vă pregătiţi de întâlnire.


Săgetător
Situaţia financiară încă vă creează probleme, dar este posibil ca un noroc neaşteptat să vă ajute să ieşiţi din umbră şi să mergeţi mai departe. Strategia pe care v-aţi făcut-o în acest sector se dovedeşte astăzi a fi total nerealistă. Micile probleme cu care va confruntaţi în dragoste nu se pot rezolva decât discutând cu partenerul de viaţă.


Capricorn
Astăzi găsiţi ceva care vi s-ar părea util, dar nu ştiţi cu certitudine încă. Nu faceţi cheltuieli inutile. Totul se pare că pleacă de la lipsa de informare sau de la necomunicarea în timp util a unor modificări de care dumneavoastră luaţi cunoştinţă abia astăzi. Meditaţi la viaţa dumneavoastră şi încercaţi să faceţi puţină ordine. Nu luaţi în schimb nici un fel de decizie.


Vărsător
Este o zi bună pentru activităţi financiare, dar nu speculative. Sunt aspectate pozitiv doar acţiunile documentate şi argumentate. Reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor care vă revin astfel încât le duceţi la îndeplinire cu succes. O relaţie armonioasă şi plăcută, în care atmosfera este una amuzantă, invidiată de toată lumea.


Peşti
Nu vă recomandăm astăzi să faceţi investiţii sau plasamente. Fie găsiţi o oportunitate viabilă de a face bani, ori cineva apropiat va ajuta cu o sumă de bani. Dacă aveţi de gând să începeţi ziua în forţă pe mai multe planuri acţionând paralel, astăzi nu este cea mai fericită zi pentru o astfel de abordare. Sunteţi entuziaşti şi asta pentru că v-aţi găsit sufletul pereche.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS