Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 17 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 17 Noiembrie 2010


Berbec
Nu este momentul să ceri o mărire de salariu. Astrele nu sunt încă de partea ta în acest moment. Îţi îndeplineşti destul de bine atribuţiile, iar acest lucru nu va trece neobservat. Este posibil să fii propus pentru a coordona un proiect. Astăzi vei fi sensibil şi romantic şi mai îndrăgostit ca niciodată de partenerul sau partenera ta.


Taur
Graţie insistenţelor şi eforturilor depuse, banii îşi vor face simţită prezenţa în contul tău. Perspectivele profesionale sunt realmente excelente! Vei lucra fără prea mult efort şi vei avea câteva idei bune în plan financiar susţinute din plin şi de o mare doză de creativitate. Riscurile de a cădea într-o gelozie fără motiv sunt mari şi pot avea urmări devastatoare, chiar pe termen lung.


Gemeni
Cu pricepere, răbdare şi multă cumpătare astăzi îţi vei clarifica situaţia financiară. Mici impedimente în dezvoltarea ideilor te va face să nu fii foarte coerent şi uşor de înţeles pentru colegi şi mai ales şefi. Cei care sunt implicaţi într-o relaţie trebuie să facă ceva eforturi pentru a-şi înţelege partenerul iar cei care sunt singuri au ocazia să se implice într-o legătură sentimentală.


Rac
Poţi avea din nou încrederea în reuşitele tale financiare. Perioada neagră s-a terminat şi vei descoperi un nivel de viaţă care te va satisface. O serie întreagă de detalii nu vor face decât să-ţi pună în evidenţă capacitatea profesională, bună pregătire şi de ce nu experienţă. Vei avea parte de o întâlnire. E bine că ştii ce vrei de la persoana de lângă tine şi de la dragoste.


Leu
Astăzi este una din acele zile în care combativitatea ta îţi va aduce succese pe plan financiar. Proiectele tale pot fi astăzi în prim plan. Fie sunt analizate pentru a fi aprobate, fie sunt pe care să fie implementate. Ameliorarea situaţiei nu depinde decât de tine şi dacă vei reuşi să depăşeşti acest moment, vei trăi momente de fericire şi încântare.


Fecioară
Nu bate palma cu nimeni şi nu da bani celor care îţi promit servicii nemaipomenite. Încearcă totuşi să îţi creezi un echilibru între viaţa personală şi cea profesională. Este posibil să ai discuţii şi în familie. Ar fi bine să ţii cont şi de necesităţile celorlalţi.


Balanţă
Un prieten care este strâmtorat îţi va cere un împrumut. Nu te lăsa luat de val şi încearcă să nu forţezi lucrurile. Este un moment potrivit pentru a lua decizii şi a rezolva probleme foarte importante.


Scorpion
Pe ordinea de zi vor fi grijile pentru siguranţa financiară şi cea a căminului. Consecinţele nu pot fi decât lăudabile, mai ales că alături de această trăsătură înnăscută te ajută astăzi şi inspiraţia. Ar fi cazul să verifici dacă cei cărora le-ai acordat încredere merită într-adevăr sprijinul tău.


Săgetător
Poate vei cheltui mulţi bani. Apreciezi lucrurile de valoare şi îţi place să îţi cumperi tot ceea ce îţi doreşti. Trebuie să fii foarte atent la hârtiile care ţi se aduc la semnat, indiferent de natura acestora. Mergi cu persoana iubită la o plimbare.


Capricorn
Încearcă să-ţi stabilizezi bugetul şi apoi gândeşte-te la alte investiţii. Viaţa profesională iese în evidenţă. Acum este momentul să te impui şi să nu mai aştepţi evenimentele următoare. Această zi nu va fi propice proiectelor sentimentale deoarece comunicarea va fi greoaie şi vor fi intensificate sentimentele de frustrare.


Vărsător
Se pare că vei descoperi o serie de îndeletniciri foarte profitabile şi aceste noi afaceri te vor subjuga cu totul uitând de celelalte obligaţii. Vei fi performant şi iniţiativele tale vor fi încununate de succes. Dacă până acum ai fost răsfăţat de partener poate ar fi cazul să fii mai puţin zgârcit cu sentimentele.


Peşti
Ai putea cheltui o sumă de bani pentru cumpărarea unor obiecte vestimentare. Şeful te va pune la muncă suplimentară, ceea ce nu trebuie să fie neapărat de rău. Evita discuţiile în contradictoriu cu o femeie!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS