Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 18 Noiembrie 2010


Berbec
Vei avea o surpriză de proporţii în legătură cu o afacere pe care erai pe cale să o abandonezi. Deciziile superiorilor legate de carieră şi de schema organizaţională sunt azi pline de surprize plăcute. Evită certurile, pentru că se poate ajunge uşor la un scandal în toată regula! Reuşeşti, cu ajutorul partenerului de viaţă, să termini o lucrare începută acum câteva zile.


Taur
În curând vei primi o sumă mare de bani de la o rudă apropiată. Nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii finale în ceea ce priveşte planurile profesionale. Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente şi puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.


Gemeni
Este posibil să fie necesare câteva investigaţii ce te vor ţine departe de prieteni. S-ar putea să nu reuşeşti să termini la timp ce ai de făcut. Păstrează-ţi calmul şi evită discuţiile în contradictoriu! O ieşire la restaurant ar fi foarte indicată sau măcar câteva momente petrecute alături de persoana iubită.


Rac
Nu este momentul să-ţi asumi riscuri. Păstrează-ţi calmul şi înarmează-te cu multă răbdare! S-ar putea să afli o informaţie care e foarte utilă pentru tine. Uită trecutul şi fi gata să o iei de la capăt. Dacă relaţia cu persoana iubită începe să ridice probleme serioase, încearcă să laşi orgoliul deoparte şi găseşte o cale de împăcare.


Leu
Astăzi nu eşti prea comunicativ şi e bine să amâni întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să iei decizii importante în domeniul profesional, pentru că rişti să fie greşite. Parcurgi o perioadă favorabilă pe plan sentimental şi social. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente şi poţi să duci la bun sfârşit tot ce v-aţi propus să faceţi împreună.


Fecioară
Îţi place să acţionezi din umbră, pentru că nu este încă timpul să ieşi în faţă. De altfel, postura aceasta te favorizează şi îţi poate aduce chiar şi beneficii. Aparenţele contează enorm pentru cei care suferă de superficialitate sau sunt prea grăbiţi. Emoţiile te copleşesc şi îţi întuneca gândirea. Totuşi, această zi se dovedeşte a nu fi atât de rea cum părea la început.


Balanţă
Se prevăd cheltuieli din cauza plasamentelor neinspirate pe care le-ai putea face. Ai parte de mai multă susţinere sau sprijin, poate chiar unul dintre şefi să fie susţinătorul tău principal. Cunoştinţele pe care le vei căpăta îţi vor consolida reputaţia. În momentul de fata eşti mai interesat de hobby-uri decât de muncă. Vei descoperi că sentimentele tale sunt în proces de transformare. În mare parte a zilei te vei bucura de o dispoziţie bună.


Scorpion
Ai putea afla că, în ciuda planurilor făcute cu minuţiozitate, lucrurile par să decurgă destul de greu şi câştigurile se încăpăţânează să te caute. Participarea la activităţile unui grup sau asociaţii va fi răsplătită din plin. Talentul tău de a te face util celorlalţi nu va trece neobservat. Ziua aceasta se va dovedi extrem de plăcută, tu nu trebuie decât să acţionezi.


Săgetător
Este un moment potrivit pentru a analiza situaţia proiectelor pe care le mai ai de realizat. Îţi place să lucrezi singur. Te aşteaptă o perioadă foarte solicitantă. Îţi vei căuta un loc de muncă sau te vei hotărî să pleci de undeva unde nu-ţi mai place. Poate te vei hotărî să rezolvi o problemă pe care ai abandonat-o ieri dar pe care acum persoana de lângă tine te va încuraja s-o duci la capăt.


Capricorn
O cunoştinţă îţi propune să vă asociaţi într-o afacere. Ar fi bine să accepţi pentru că sunt şanse de reuşită şi deci, să scapi de problemele financiare. Este un moment potrivit pentru a lua decizii, pentru a te ocupa de rezolvarea problemelor mai importante. Îţi vei schimba părerea despre persoana de lângă tine. O simplă discuţie tranşantă dar şi profundă în acelaşi timp îţi va crea o cu totul altă imagine despre ea.


Vărsător
Metodele pe care le aplici, deşi nu sunt pe placul tuturor, te ajută să îţi îndeplineşti obiectivele. Te aşteaptă o perioadă foarte solicitanta. Actualul loc de muncă nu mai este pe placul tău, fie nu-ţi mai place ce faci, fie nu te mai înţelegi bine cu colegii. Seara o vei petrece alături de persoana iubită sau de familie. Este un moment potrivit pentru a le arăta ceea ce simţi pentru ei.


Peşti
Intri în posesia unei mari sume de bani, din cauza căreia este posibil să te cerţi cu partenerul de viaţă. Îţi vei îndrepta atenţia asupra unor lucruri noi, care te vor ajuta să evoluezi în linie profesională. Ai tendinţa de a te răzvrăti, ceea ce te poate conduce la certuri. Încearcă să nu îţi impui punctul de vedere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS