Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 16 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 16 Noiembrie 2010


Berbec
Nu este ziua cea mai bună în care să te gândeşti la investiţii sau alte planuri financiare. Unele modificări de program îţi vor schimba planurile cu care ai venit de dimineaţă la serviciu. Rişti să ai unele discuţii cu o persoană de sex opus sau mai în vârstă decât tine şi toate acestea pentru că te-ai săturat să îţi spună fiecare ce să faci cu viaţa ta.


Taur
Este posibil să apară câteva cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul şi rişti în felul acesta să te dezechilibrezi financiar. Lucrul în echipă te ajută foarte mult, mai ales că descoperi că acei colegi pe care îi credeai împotriva ta îţi demonstrează contrariul. În plan sentimental te bucuri de atenţia partenerului, eşti chiar alintat şi asta te face să te simţi mult mai bine.


Gemeni
Încearcă să stai departe de toate speculaţiile financiare, cu atât mai mult dacă acestea vin din partea unui coleg. Se pare că un proiect îţi dă mare bătaie de cap şi asta în primul rând pentru că unele sarcini pe care le-ai lăsat pentru alţii nu s-au rezolvat în timp util. Simţi că partenerul te sprijină şi este lângă tine, dar ceva te nemulţumeşte. Încearcă să nu mai fii atât de perfecţionist.


Rac
Ai o stare de irascibilitate care te împiedica să te ocupi de toate treburile financiare pe care le aveai programate. Eşti deficitar în ceea ce priveşte comunicarea cu cei din jurul tău şi asta îţi va îngreuna colaborarea cu colegii. Relaţia sentimentală trece printr-o perioadă favorabilă şi asta nu poate decât să te bucure. Te simţi şi tu mai liniştit şi mai împlinit.


Leu
Se pare că unele probleme financiare încep să capete un alt sens şi asta până şi spre surprinderea ta care nu mai credeai în rezolvarea acestora. Dacă eşti pe punctul de a lua unele decizii în ceea ce priveşte activitatea profesională ar fi bine să amâni pentru altă zi sau să te consulţi cu cineva în care ai deplină încredere. Partenerul este alături de tine, te sprijină, dar nu are neapărat intenţiile cele mai bune. Simte că te poate manipula şi profită de acest lucru.


Fecioară
Micile probleme financiare pe care le vei descoperi astăzi te aduc în pragul disperării. Nu eşti în cea mai bună formă şi cei din jurul tău vor simţi ce înseamnă răutate şi critică. Nici sentimental nu treci printr-o perioadă bună şi în mare parte eşti direct responsabil de ceea ce se întâmplă.


Balanţă
Nu eşti în cea mai bună formă şi din această cauză este foarte posibil să ai câteva pierderi financiare. Noua activitate pe care o desfăşori îţi aduce satisfacţii deosebite, chiar dacă ai avut şi unele piedici. Relaţia sentimentală are nevoie de un suflu nou şi ar fi bine dacă ai reuşi să îţi pui în ordine ideile şi mai ales sentimentele. Nu îţi fie frică să recunoşti un adevăr, oricât de mult ar durea el.


Scorpion
Lipsa banilor îşi va spune cuvântul şi acest lucru îţi va da unele planuri mult peste cap. Nu reuşeşti să te integrezi astăzi în colectiv pentru că ai foarte multe pe cap şi nu reuşeşti să te concentrezi la ce ai de făcut. Sentimental simţi că ceva nu este la locul lui şi în mare parte ai dreptate pentru că încrederea în partener stă sub semnul întrebării.



Săgetător
Micile dificultăţi financiare îţi crează ceva probleme, dar nu trebuie să disperi pentru că, cu o planificare exactă vei avea bani pentru tot ceea ce doreşti. Profesional ai nevoie de o consiliere pentru că se pare că lucrurile au ieşit din ritmul lor normal. Sentimental treci printr-o perioadă puţin mai dificilă şi nu ar fi rău dacă ţi-ai analiza puţin acţiunile.


Capricorn
Se pare că bugetul suferă modificări care te ajută să îţi planifici din timp o vacanţă. Nu încerca să demonstrezi nimic nimănui pentru că cel care va ieşi şifonat din această situaţie vei fi tot tu. Dacă nu ţi-ai găsit încă sufletul pereche, ai toate şansele să îl întâlneşti diseară. Numai să accepţi invitaţia prietenilor.


Vărsător
Este posibil să primeşti o ofertă în ceea ce priveşte o colaborare. Cel mai bine ar fi să nu iei decizia finală astăzi. Profesional simţi că este momentul să investeşti mai mult în tine şi mai puţin în activitatea pe care o desfăşori. O posibilă schimbare a locului de muncă. Sentimental ai nevoie de o perioadă în care să îţi pui în ordine sentimentele. Eşti cam confuz şi nu ştii exact ce vrei.


Peşti
Nu ar fi indicat astăzi să iei decizii în ceea ce priveşte finanţele familiei sau ale tale. Nu eşti inspirat şi rişti să pierzi. La serviciu se pare că te confrunţi cu o problemă care în prima fază pare fără rezolvare. Îţi vine în ajutor un coleg. Mici discuţii cu partenerul de viaţă referitor la programul serii. Nu ar fi rău dacă în cele din urmă ajungeţi la un compromis.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS