Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 15 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 15 Noiembrie 2010


 Berbec
Planurile financiare îţi vor fi date peste cap şi asta numai pentru că o plată întârzie să apară. Schimbările din ultima perioadă îţi fac foarte bine, mai ales că sunt activităţi în afara celor zilnice. Partenerul de viaţă nu este de acord în cea mai mare măsură cu tine şi asta te înfurie.


Taur
Lucrurile nu merg aşa cum ar trebui să meargă şi asta te irita. Numai că ar trebui să nu te grăbeşti cu tragerea concluziilor ci să îţi analizezi cu atenţie strategia pe care ţi-ai făcut-o. Irascibilitatea şi capacitatea redusă de care dai dovadă azi te aduc în faţa unui conflict cu un coleg care se pare că nu are răbdare cu tine. Sentimentele sunt cele care dau o pată de culoare zilei şi asta pentru că simţi că o săgeată a lui Cupidon ţi-a sfărâmat inima.


Gemeni
Nu este un moment bun să investeşti, dar asta nu înseamnă neapărat că este unul propice pentru cheltuieli. Cineva are nevoie de ajutor şi eşti pregătit să îl acorzi necondiţionat. Familia îţi încurajează şi îţi sprijină proiectele şi ar bine dacă i-ai angrena şi pe ei în unele dintre ele.


Rac
O sumă de bani pe care o primeşti te scoate din impasul în care ai intrat. Te simţi foarte obosit şi nu mai faci faţă tuturor răutăţilor şi ironiilor din jurul tău. Azi mai mult ca în altă zi simţi că eşti singur împotriva tuturor. Familia sau partenerul de viaţă îţi simt trăirile şi zbuciumul şi atunci te solicită să petreci mai mult timp cu ei.


Leu
Financiar începi să aduni câteva roade, dar nu sunt suficiente pentru planurile tale. Nu ar fi rău dacă ai încerca să te integrezi în echipa şi să lucrezi mai mult în spiritul acesteia decât individual. Partenerul îţi pregăteşte o surpriză şi ar fi bine dacă ai accepta-o fără să cârcoteşti sau să te împotriveşti. Mai lasă-te dus şi de val nu numai de raţiune!


Fecioară
Semnezi un contract care te scoate din impasul financiar în care ai intrat în ultima perioadă. Fie este vorba de o nouă colaborare, fie de o mărire de salariu, fie te angajezi. Noile sarcini de serviciu te motivează şi asta pentru că şi stimulentul financiar exista. Totuşi ar trebui să ai mai multă grijă, nu te aventura! Sentimental simţi nevoia să respiri puţin şi singur, chiar dacă partenerul nu este de aceeaşi părere cu tine.


Balanţă
Afacerile nu merg aşa cum ar trebui, semnarea unor contracte se amână şi nimic nu este aşa cum era stabilit. Se pare că nici profesional nu eşti chiar în cea mai bună stare şi nu reuşeşti să termini ceea ce ţi-ai propus pentru ziua în curs. Partenerul este alături de tine în aceste momente şi te sprijină, mai ales că nu este prima dată când îţi oferă sprijinul.


Scorpion
Nu eşti foarte inspirat şi eşti destul de agitat, astfel încât nu ar fi indicat să iei decizii financiare sau să semnezi contracte. Te poţi păcăli şi singur. Eşti în aşteptarea unor decizii ce privesc cariera şi se pare că toată această situaţie te consumă şi te epuizează. Proiectele la care lucrezi te-au prins atât de mult încât uiţi până şi de tine.


Săgetător
Nu este foarte bine dar nici foarte rău. Te situezi undeva la mijloc, dar ştii că planurile de vacanţa nu îţi permit o asemenea poziţionare. Ar fi un moment bun pentru o planificare mai riguroasă. Dacă vrei să intri în concediu liniştit ar trebui să începi să îţi achiţi îndatoririle de serviciu şi să termini ceea ce ai început, lăsând proiectele noi după ce te întorci. Relaţia sentimentală nu te satisface atât de mult şi asta pentru că nu reuşeşti să ajungi la un numitor comun cu partenerul.


Capricorn
Nu are nici un rost să îţi faci nervi din cauza finanţelor. Ar fi bine să te împaci cu gândul că mai ai de aşteptat ceva timp până situaţia devine roz. Eşti foarte încântat că proiectul la care ai lucrat în ultima perioadă începe să prindă contur şi este posibil să mai apară şi alte oferte de colaborare. Partenerul este mândru de realizările tale şi nu gustă prea mult laudele pe care ţi le aduci.


Vărsător
Nu ar fi rău dacă ai acorda mai multă atenţie cheltuielilor, pentru că se anunţă o perioadă destul de delicată. Sarcinile de serviciu sunt cam multe şi nu reuşeşti să le faci faţă tuturor. Comunică cu colegii şi nu ar fi rău dacă ai delega o parte dintre ele. Partenerul te susţine şi este alături de tine şi din această cauză ar trebui să petreci mai mult timp lângă el.


Peşti
Te simţi inspirat şi plin de idei dar se pare că nu toată lumea are încredere în proiecţiile financiare pe care le faci. Comunicare nu este punctul tău forte azi, dar nici nu faci eforturi în a te înţelege cu colaboratorii tăi. Se pare că partenerul simte mai bine decât tine unele aspecte şi vine în întâmpinarea acestora, oferindu-ţi clipe de neuitat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS