Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 13 Noiembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 13 Noiembrie 2010


Berbec
În acest plan proiectele financiare se vor derula fără greutate şi vor aduce satisfacţii din plin, asta pentru că influxul astral te va ajuta din plin. În meseria ta vei reuşi să răstorni în avantajul tău o situaţie delicată, dar acest lucru îţi va răsturna toate obiceiurile şi te va bulversa. Aventura amoroasă va fi în mâinile tale şi nu vei avea decât să alegi: cedezi sau rezişti.


Taur
Aranjamentul astral din această zi poate deschide apetitul pentru câştiguri financiare mai mari chiar decât toate aşteptările. Visezi cu ochii deschişi la rezultatele pozitive ale acestor proiecte şi nu îţi poţi îngrădi impulsivitatea şi nerăbdarea. Pot exista fenomene din afară care pot aduce perturbări şi acum mai mult ca oricând înainte de a lua o decizie este cazul să reflectăm.


Gemeni
Nici o planetă nu ocupă acest sector şi în consecinţă nu vor fi evenimente nefaste în domeniu. Cineva te poate ajuta să avansezi în plan profesional! Acesta va avea asupra ta un efect fortifiant, te va face mai activ şi îţi va ascuţi spiritul competiţional. Climatul lunar va aduce o oarecare pasivitate în domeniul sentimental. Asta va face ca partenerul să preieie frâiele relaţiei şi să fie cel care va avea iniţiativa.


Rac
Este momentul să instaurezi un program strict de economii şi să-ţi dirijezi bugetul cu maximă responsabilitate. Caută să eviţi, pe cât este posibil, întâlnirile de afaceri importante de astăzi. Asta pentru că puterea de auto control este diminuată şi în plus vei fi lipsit/a de tact şi diplomaţie. Dacă constaţi că în viaţa amoroasă nu progresezi aşa cum ai dori, nu forţa mai mult decât este posibil!


Leu
După o perioadă fastă vei regăsi o nouă faţă a problemelor financiare şi în consecinţă va trebui să urmeze o perioadă de economii draconice şi o limitare a investiţiilor. Nu lăsa nimic să te distragă de la muncă. Este adevărat că ai realizat multe, dar acest lucru s-a făcut şi cu multă pierdere de timp şi acesta este sectorul unde este loc de îmbunătăţiri. Pentru nativii care au o relaţie se simte în aer un oarecare miros de despărţire. Chiar dacă vor exista regrete, va trebui să îţi menţii verticalitatea.


Fecioară
Eşti indispus pentru că nu îţi ajung banii pentru toate activităţile. Nu este momentul să iei decizii importante. Datorită ritmului în care munceşti, rişti să neglijezi pe cineva care ţine la tine şi ţi-ai putea atrage reproşuri. Punctele de vedere ale partenerului nu îşi vor găsi susţinerea şi în general numai ceea ce vor dori ei să facă va avea importanţă.


Balanţă
A sosit momentul să spui adio grijilor sau cel puţin să nu te mai gândeşti atât de mult la bani. Fereşte-te de colegii care vor numai decât să te irite şi nu le da satisfacţie. Este cazul să nu intri în polemici. Primeşti o veste care are darul să te înveselească, mai ales că se referă la finanţele care ţi-au dat multă bătaie de cap în trecut.


Scorpion
O afacere interesantă se va ivi şi va fi oportunitatea pe care o visai, dar va trebui să o sesizezi şi să nu laşi şansa să treacă pe lângă tine. Realizările profesionale vor fi importante dacă nu vei dori să realizezi mai multe lucruri în acelaşi timp şi în general ar fi bine să nu încerci astăzi să ieşi prea mult în faţă. Dragostea îţi surâde din plin. Trăirile sentimentale vor fi mult mai intense decât de obicei şi mai ales încărcate de voluptate şi mister.


Săgetător
O rudă îţi propune o colaborare pe termen lung care îţi va aduce îmbunătăţirea situaţiei financiare. Nu este momentul să începi activităţi noi, pentru că poţi întâmpina dificultăţi. Ai de făcut mai multe drumuri care îţi încurcă planurile. Relaţia cu persoana iubită decurge normal, deşi rudele prin alianţă te deranjează. Poate că nu ar fi rău să pui lucrurile la punct.


Capricorn
Poate că nu ar fi rău să încerci să faci şi un pic de economie, nu pentru că ai fi un risipitor sau o risipitoare ci doar pentru a încerca un alt mod de viaţă. Trebuie să recuperezi timpul pierdut şi să găseşti soluţia optimă la acele probleme care în ultimul timp te-au făcut să baţi pasul pe loc. Partenerul tău doreşte mai multă atenţie, iar astăzi va dori să-i fii mult mai aproape şi în consecinţă nu întârzia la servici sau în alte părţi.


Vărsător
Te preocupă investiţiile pentru achiziţionarea unor lucruri utile pentru apartament sau faci schimbări. Azi reuşeşti să începi un proiect nou la care te gândeşti de mult timp, dar pe care nu puteai să îl pui în practică. După o serie de decepţii pe plan sentimental, eşti încântat de un succes neaşteptat. Profită de conjunctura favorabilă!


Peşti
Per ansamblu va fi o zi plină de satisfacţii. Este bine însă să eviţi investiţiile sau schimbările, de orice natură ar fi ele. Ca dovadă că eşti apreciat şi meritele tale sunt recunoscute, unul dintre superiori ar putea iniţia o recompensă. S-ar putea însă să rămâi peste program la serviciu. Partenerul de viaţă îţi face o mărturisire aproape şocantă, dar care va ajuta relaţia voastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS