Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
     Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 Octombrie 2010



Berbec
Să încerci este mai important decât să reuşeşti neapărat. Poţi fi prins foarte uşor astăzi, într-o competiţie. Trebuie să te concentrezi asupra procesului mai mult şi mai puţin pe dorinţa de a câştiga.


Taur
Să-ţi ştii locul în lumea asta, poate fi mai greu decât ai crezut. Dacă te vei retrage din grupul tău şi vei privi din exterior îţi vei da seama imediat care este locul tău şi cât de mult valorezi. Este o zi bună, să o petreci înconjurat de oameni.


Gemeni
Cineva apropiat ţie a trăit în lumea viselor până acum, iar astăzi va depinde de tine să-l aduci cu picioarele pe pământ. Nu-ţi va face plăcere dar pentru că ţii foarte mult la el va trebui să-ţi foloseşti diplomaţia pentru a-i prezenta realitatea.


Rac
Această zi se va dovedi extrem de imprevizibilă iar acest lucru ar putea fi un lucru benefic pentru tine. Foloseşte-ţi creativitatea în momentele surpriză ale zilei. La un moment dat pot apărea anumite blocaje datorită reticentei tale de a încerca ceva nou, dar până la urmă vei rămâne deschis tuturor posibilităţilor.


Leu
Astăzi te vei afla în centrul atenţiei şi îţi vei face multe cunoştinţe noi. Toată lumea te admiră şi te respectă pentru că dispui de un farmec aparte fără a părea îngâmfat. Vei fi răsplătit datorită acestor calităţi prin râsete, aplauze sau prin privirile cu simpatie ale celorlalţi.


Fecioară
Ai parte de o zi în care succesul poate fi garantat datorită zâmbetului pe care îl afişezi. Ignorând superiorii care îţi respira în ceafă mai mult în loc să-şi facă munca lor, sau cei care îţi fură locul de parcare, colegul de apartament care nu face ordine niciodată ai toate şansele să ai o zi superbă.


Balanţa
Devii foarte orgolios. E momentul să-ţi asumi un risc astăzi, să începi un proiect la care nu ai avut curajul nici măcar să visezi până acum. În sfârşit dispui de încrederea în tine, care ţi-a lipsit până azi.


Scorpion
Dacă vrei să-ţi faci prieteni noi, vei fi de neoprit astăzi. Toată lumea vrea să facă parte din echipa ta şi nu se vor dovedi timizi în a-ţi împărtăşi alegerea. Totuşi, trebuie să fii atent cu cine te împrieteneşti pentru că alegând oamenii care nu trebuie, te pot influenţa negativ, iar reputaţia ta ar putea avea de suferit.


Săgetător
Eşti foarte încrezător în forţele proprii şi ai impresia că numai tu ştii adevărul. Vei depune multă energie pentru că lucrezi singur şi asta s-ar putea să te aducă la extenuare. Fă-ţi singur o favoare şi amâna sarcinile ce pot fi amânate pentru altă dată.


Capricorn
Ai tendinţa de a îndepărta tot ce poate să îţi aducă frustrări şi acest lucru nu te va lăsa să afli de unde provin aceste dificultăţi. Ţine ochii deschişi astăzi şi adună-ţi puterile pentru a înfrunta problemele în faţă. Vei vedea că e foarte simplu să le rezolvi şi că de fapt erai speriat degeaba.


Vărsător
Trebuie să fii atent la persoanele din jurul tău, chiar dacă sunt colegi de serviciu chiar dacă sunt prieteni. Dacă vei primi un cadou extravagant astăzi, va fi pentru că ei aşteaptă ceva înapoi. Chiar dacă ei pretind că nu vor nimic înapoi, genul acesta de generozitate trebuie returnat.


Peşti
Dacă vrei sau nu să ai o zi bună, totul depinde de atitudinea ta din această dimineaţă. Dacă urmăreşti provocarea te vei trezi că eşti în mijlocul unei zile interesante. Chiar dacă îţi doreşti să rămâi în rutină vei vedea că îţi va fi cam greu să te mobilizezi, aşa că un pic de diversitate s-ar putea să te facă să dai randament mai mare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS