Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 Octombrie 2010 




Berbec
Chiar dacă cei din jurul tău se schimbă, asta nu înseamnă că trebuie să faci şi tu la fel. Nu le vei arăta cât de mult ţii la ei, în acest mod. Cel mai bine este să-ţi menţii principiile şi părerile, pentru că vei fi un prieten de nădejde astfel.


Taur
Nu ar trebui să fi surprins dacă viaţa sentimentală ar putea lua o întorsătură neaşteptată în această perioadă. Va trebui să nu-ţi pierzi speranţa şi optimismul. Până la urma imaginea pe care o proiectezi în ochii celorlalţi va deveni realitate şi în interiorul tău.


Gemeni
Să comunici cu familia ta este o sarcină dificilă în această perioadă. Sentimentele tale sunt atât de complicate încât nu le poţi împărtăşi foarte uşor. Astăzi nu este o zi benefică discuţiilor importante pe această temă, pentru că eşti prea emoţional.


Rac
Vei fi prins într-o conversaţie spumoasă astăzi, dar nimeni nu realizează că tu înţelegi ceea ce ţi se întâmplă. Vei afla unele detalii picante, dar pentru început ar trebui să le păstrezi pentru tine. Abţine-te de la a împrăştia zvonuri sau de a bârfi.


Leu
Te vei mira astăzi într-un moment nepotrivit. Asta înseamnă că treci printr-o perioadă în care ai devenit mai introvertit decât de obicei. Nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi, aşa că nu te implica în conversaţii lungi.


Fecioară
Ai planuri măreţe astăzi, iar toţi prietenii tăi sunt de acord cu ele. Pe unele dintre ele le pui imediat în practică, dar unele dintre ele nu sunt ceea ce te aşteptai să fie. Află care sunt grijile prietenilor tăi şi asigură-i că totul va fi bine.


Balanţa
Vei fi un foarte bun ascultător astăzi. Persoana care vrea să te impresioneze astăzi nu este prea sinceră. Va trebui să reuşeşti să descifrezi mesajele ascunse. La final vei fi mândru de tine pentru secretele pe care le vei afla, care te vor ajuta să tragi concluziile potrivite.


Scorpion
Eşti intuitiv astăzi şi poţi să ai încredere în această calitate a ta. Vei reuşi să distingi oamenii buni de cei răi. De fapt, vei fi atras numai de persoanele care îţi sunt de folos cu adevărat şi de la care ai ce învăţa.


Săgetător
Poţi să glumeşti la fel de bine că orcine altcineva astăzi, dar răspunsurile pe care le vei primi te vor innebuni. Se pare că nimeni nu este interesat de subiectele pe care le aduci în discuţie şi cu toţii sunt dornici de a afla noi bârfe sau picanterii.


Capricorn
Chiar dacă pari implicat total în activităţile prietenilor tăi, de fapt nu este aşa. Îţi pierzi din unele îndemânări şi nu mai ai răbdarea necesară pentru a participa la diverse jocuri. Este o zi bună pentru a o petrece singur.


Vărsător
Nimic din viaţa ta nu este un lucru sigur, momentan. Când vine vorba despre afaceri, oamenii sunt mai captivaţi de propriile lor interese decât de ajutorul pe care îl pot oferi. Se pare că au un alt program decât al tău, aşa că va trebui să te adaptezi.


Peşti
Succesul unui nou proiect este atât de aproape, încât îl prinzi cu mâna. Nu te opri din nimic ce ţi-ai propus şi bucură-te de realizările tale. Totuşi, ai grijă ca la un moment dat să te opreşti şi să te pui de acord şi cu cei din echipa ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS