Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 Octombrie 2010


Berbec
In timp ce iti rezolvi treburile zilnice, vei reusi sa te simti si bine. Ceilalti te flateaza, iar tu nu te poti abtine sa nu flirtezi cu colaboratorii, astfel incat nu ai niciun motiv pentru a nu avea o zi minunata.


Taur
Iti faci noi prieteni si iti gasesti noi admiratori. Totusi, ai devenit foarte serios, asa ca le este destul de greu apropiatilor sa smulga un zambet de la tine. Vrei mai mult, din toate punctele de vedere.


Gemeni
Te vei imprieteni cu colegii de serviciu, asa ca nu uita sa raspunzi la toate mesajele si telefoanele. Sa raspunzi la corespondenta este cel mai bun mod de a le arata respectul colaboratorilor.


Rac
Este bine sa te implici in activitati unde va trebui sa comunici, pentru ca a te conecta cu ceilalti este mai important acum decat altadata. Chiar si conversatiile banale te vor face sa te simti mai bine, asa ca interactioneaza cat mai mult posibil.


Leu
Daca vei lucra in echipa astazi, nu te mira atunci cand vei observa ca partenerii tai sunt conservatori si mai retinuti ca de obicei. De fapt, ei se gandesc la o greseala de-a lor din trecut si nu-si mai doresc s-o repete.


Fecioara
Incearca sa-ti organizezi agenda inca de dimineata,  pentru a reusi sa termini treburile la timp, incat sa-ti ramana si timp liber. Esti foarte indragostit, astfel incat, cu cat vei fi mai mult timp alaturi de persoana iubita, cu atat vei mai fericit.


Balanta
Rezuma-te la lucruri simple astazi. Nu vei reusi sa dai randament in chestiuni complicate si mai ales daca esti hotarat sa despici firul in patru. Renunta la detalii si ocupa-te de imaginea de ansamblu si insista asupra lucrurilor cu adevarat importante.


Scorpion
Va trebui sa ai grija de reputatia ta. Fi atent cu cine te asociezi in acest moment, pentru ca risti ca la un moment dat sa fi tras la raspundere pentru actiunile asociatului tau.


Sagetator
Nu incepe un nou proiect. Acorda-ti timp pentru a te bucura de succese, pentru ca altfel te vei priva de foarte multa bucurie, daca te apuci de munca imediat. Trebuie sa te concentrezi pe familie, prieteni sau echipa ta.


Capricorn
Nu accepta orice invitatie. Inainte de a accepta tot ce ti se propune, asteapta putin si informeaza-te despre ce se va intampla acolo unde mergi. Uneori sa petreci timpul singur, cu tine insuti, este mai benefic decat orice altceva.


Varsator
Ai grija la detalii astazi, pentru ca acestea pot provoca cele mai mari probleme. Va trebui sa iti folosesti intuitia cat si atentia marita pentru a rezolva unele sarcini de astazi. Daca vrei sa te bucuri de oamenii din jurul tau, va trebui le acorzi mai multa atentie.


Pesti
In aceasta perioada este important sa verifici sursele. Nu trebuie sa devii excesiv de critic, ci doar sa te asiguri ca informatiile primite sunt corecte, iar ceilalti nu-ti spun doar ce vrei tu sa auzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS