Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 19 Octombrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
      Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 19 Octombrie 2010 


Berbec
Azi ai reusit sa intelegi lucruri noi. Important este sa nu te arunci cu capul inainte. Actiunea spontana poate avea farmecul ei, dar planificarea demonstreaza profesionalism. Este un moment propice pentru a incepe un nou proiect, asa ca pune-ti visele in practica.


Taur
Daca atat tu cat si colegii tai aveti agenda ocupata, nu veti face prea multe lucruri impreuna. Important este ca nu trebuie sa te prefaci in niciun fel pentru ca sunteti cu totii in aceeasi situatie. Fii cu mintea deschisa astazi si asculta parerile celorlalti, cu atentie.


Gemeni
Acum ca lucrezi in grup nu poti sa atragi tu toate laudele. Totusi inregistrezi un succes la locul de munca chiar daca nu esti tu in centrul atentiei. Ai fost foarte ocupat in ultimile saptamani, iar acum munca depusa iti aduce satisfactii.


Rac
 Colegii te calca pe nervi si e destul de dificil sa-ti mai salvezi ziua in vreun fel. Fii productiv si rezista cat poti de mult pentru ca este un moment trecator. S-ar putea sa ai probleme cu autoritatile astazi si nici nu este momentul sa-i ceri favoruri sefului tau.


Leu
Te ascunzi in spatele muncii tale fata de micile barfe care circula la locul de munca. Te gasesti intr-o situatie care se intampla frecvent in cazurile in care se lucreaza in echipa. O calatorie scurta ar putea fi o reusita in aceasta perioada si ar mai calma apele.


Fecioara
Colegii se vor deschide in fata ta doar daca le acorzi prezumtia de nevinovatie. Evita sa despici firul in patru si da-ti cu parerea intr-un mod cat se poate de pertinent. Stresul de la serviciu ti-a rapit mult timp pana acum. Trebuie sa recuperezi, asa ca o zi libera in familie alaturi de partenerul de viata e tot ce-ti trebuie.


Balanta
E normal sa te simti confuz cand lucrurile sunt total dezorganizate. Relaxeaza-te si trage aer in piept. Lucrurile prind contur cand reusesti sa extragi esentialul din amalgamul de maruntisuri. Un aspect care nu-l intelegeai pana acum se va lamuri astazi. Situatia se va dezvalui total altfel decat iti imaginai ca este.


Scorpion
Esti mai inspaimantat ca niciodata. Daca nu esti genul impulsiv, gandurile tot te vor macina toata ziua. Foloseste-ti proviziile pe care le-ai strans pana acum, pentru ca venituri curente nu prea ai. Daca pana acum nu ai fost precaut, de acum e obligatoriu.


Sagetator
Este o zi buna sa-ti pregatesti iesirea in oras. Trebuie sa devii mai sociabil, asa ca nu te mai inchide in casa. Distreaza-te cu fostii colegi sau cu actualii si recupereaza timpul pierdut. Chiar daca gesturile extravagante impresioneaza, lucrurile marunte te vor face mai fericit.


Capricorn
Facturile te napadesc astazi. Daca simti ca nu te descurci cu ele cheama un specialist. Intre timp nu-ti mai programa nicio cheltuiala. Daca munca din ultimul timp te-a obosit cere un ragaz si partenerului de viata. Petrece singur timpul din aceasta seara si aduna-ti gandurile pentru a incepe o noua zi.


Varsator
Daca in ultima vreme nu te mai simti bine la serviciu e bine sa faci ceva in privinta asta. O plimbare printre flori sau chiar un concert te va face sa-ti regandesti pozitia la serviciu, inveselindu-ti si ziua in acelasi timp.


Pesti
Tine ochii deschisi chiar daca ai o gramada de treaba pe cap. In momentul in care te simti cel mai frustrat, atunci va aparea ceva magic. N-ai cum sa vezi curcubeul daca stai cu capul numai in pamant. Daca pana acum ai depus efort pentru a respecta termenele, in sfarsit apare ceva care sa te salveze.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS