Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 30 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 30 Septembrie 2010




Berbec
Emotiile iti stau in cale, iar cineva apropiat tie se comporta ciudat. Va trebui sa reevaluezi relatia si sa aduci in discutie probleme care v-au scapat de-a lungul timpului. Se pare ca aceste frustrari sunt mai vechi si ies de abia acum la suprafata. Solutia optima o reprezinta comunicarea. 


Taur
Astazi, este bine sa fi inconjurat de oameni care au o alta perspectiva decat tine. Aduti aminte de rudele mai tinere sau de prietenii pe care nu i-ai mai vazut de mult. Daca primesti invitatii de la persoane ciudate sau care provin din medii culturare diferite de ale tale, nu refuza si imbogateste-ti experienta de viata. 


Gemeni
Astazi, nu vei reusi sa-ti etalezi inteligenta. Nu trebuie sa-ti pierzi increderea in tine si sa te simti inferior fata de alte persoane. Nu trebuie sa-i lasi sa te intimideze. Impartaseste-ti ideile cu incredere, pentru ca vei fi apreciat pentru ele de oamenii care conteaza cu adevarat. 


Rac
Astazi, prietenii ti-i se vor confesiona. Este dragut din partea ta sa-i asculti, dar nu esti obligat, mai ales cand ai impresia ca problemele sale sunt nefondate. Daca ii vei asculta de aceasta data va intelege ca pot veni la tine oricand cu astfel de nimicuri, asa ca cel mai bine este sa impui niste reguli din start. 


Leu
Poti avea incredere in intuitia ta, mai ales cand este vorba de un nou proiect sau de a merge intr-o calatorie. Daca esti ingrijorat, spune-ti temerile persoanelor avizate. Iti vor aprecia sinceritatea si te vor lua in serios, chiar daca te bazezi pe un vis sau o viziune. 


Fecioara
Coboara cu picioarele pe pamant pentru nu a pierde lucruri cu adevarat importante astazi. Nu lasa emotiile sa te acapareze si pastreaza-ti luciditatea. Nu actiona sub primul impuls si gandeste-te de doua ori inainte de a lua o decizie. Sa fii practic nu este prea distractiv, dar este o atitudine inteligenta astazi. 


Balanta
Te preocupa problemele financiare si din aceasta cauza vei face cateva investigatii pentru a te documenta in acest sens. Vei vizita cateva site-uri, vei cumpara cateva reviste de gen sau chiar vei apela la un consultant. Aceasta cultura financiara iti este de ajutor si poate aduce perioade profitabile in viata ta. 


Scorpion
Primul pas spre reusita este sa-ti creezi o viziune despre ceea ce vrei. Fa-ti o lista cu cele mai importante lucruri pe care le ai de facut si creeaza planuri pentru a le putea indeplini. In functie de problema cere si ajutor specializat sau consulta diverse materiale. 


Sagetator
Nu reprezinta intodeauna un risc sa te deschizi in fata altora. Cu cat iti vei exprima sentimentele mai sincer si mai deschis cu atat vei arata ca iti pasa. Astfel, nu fii timid in a impartasi cuiva cat de mult inseamna pentru tine sau in a multumi pentru tot ce ti-au oferit ceilalti. Dupa ce te vei confesa, te vei simti mandru de tine. 


Capricorn
Astazi esti foarte meditativ. Ai devenit introvertit si analizezi cu atentie fiecare reactie din trecut, atat a ta cat si a celorlalti. Poti sa-ti urmezi instinctul si sa ramai acasa chiar daca prietenii insista sa iesiti in oras. Aceste momente de singuratate sunt tot ce ai nevoie pentru a te echilibra.


Varsator
Pentru a avea parte de mai multa intimitate in viata ta nu trebuie dacat sa ceri. Oamenii sunt atat de incantati sa-si petreaca timpul cu tine incat uita ca ai nevoie de momentele tale de singuratate. Tot ce trebuie sa faci, este sa fii mai ferm cand refuzi o invitatie si nu esti obligat sa oferi nici o scuza in schimb. 


Pesti
Astazi te vei afla intr-o dispozitie buna, asa ca este o zi potrivita pentru a-ti fixa un obstacol si de a-l depasi. Te simti increzator in tine, esti energic si nimic nu-ti poate sta in cale astazi. Pana seara trebuie sa ai deja un succes inregistrat si chiar daca nu va parea important pentru ceilalti, pentru tine cu siguranta va fi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS