Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 29 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 29 Septembrie 2010




Berbec
Ai parte de un climat astral foarte promitator, pentru evolutia si rezolvarea problemelor care apar. Poti fi pus in situatia de a rezolva o disputa in anturaj, sarcina pe care o vei indeplini cu bine. Chiar daca nu esti adeptul intuitiei urmeaza-o si impreuna cu inspiratia de moment vei triumfa.


Taur
Viata afectiva se va afla pe al doilea plan si nu vei fii prea multumit de parerea pe care o au altii despre tine. Inclusiv profesional vei constata o lipsa de intelegere si colaborare din partea colegilor. Contactele verbale vor fi aproape imposibil de realizat. 


Gemeni
Dialogurile, schimburile si tranzactiile sunt favorizate astazi. Ai impresia ca ti sa luat o perdea de pe minte si acum vezi totul mult mai clar. Eficienta de care dai dovada te va pune in situatia de a-ti reevalua evolutia proiectelor si initiativelor aflate in curs de executie. 


Rac
Nu iti mai vezi capul de atata munca aparuta pe neasteptate. Nu vei avea timp de nimic altceva. Multimea de sarcini nu te sperie, stii ca esti capabil sa le faci fata, dar timpul alocat lor iti va rapi toata ziua. Pot sa spun ca vei munci cu placere si tragere de inima. 


Leu
Contacte cu persoane venite de departe, poate chiar din strainatate, te vor bucura nespus. Vei fi plin de verva, buna dispozitie va da pe dinafara si vei dori sa le indeplinesti orice moft musafirilor. Timpul se va scurge atat de repede ca nu iti vei da seama cand a trecut.


Fecioara
Aranjammentul astral iti fixeaza anumite reguli si te obliga la un aranjament in anturaj, inclusiv la o asumare de responsabilitati. Toata combinatia astrala nu va face decat sa te manifesti si sa actionezi spre echilibru si armonie in viata personala. 


Balanta
Daca nu esti cuplat, iata o zi ideala de a incepe o relatie sentimentala sau de a pune noi baze uneia existente. Ai parte in gandire de multa responsabilitate si organizare. Astfel relatia sentimentala se va caracteriza prin stabilitate pe termen lung. Iti va crea si o anumita identitate in anturaj.


Scorpion
Blocajul este pe ordinea de zi. Ai parte de el atat in cuplu cat si in orice chestiune care implica autoritati ale statului. Doar cu multa gandire matura, responsabilitate si perseverenta vei putea sa faci fata acestor bruiaje. Nu iti va fi usor, dar ai posibilitatea sa intelegi si sa accepti starea de fapt.


Sagetator
Te exprimi cu dezinvoltura si astfel relatiile cu semenii pe plan social iti aduc noi impulsuri pentru actiuni. Intuitivitatea de care dai dovada in comunicare iti asigura un loc central in planul oricarei persoane pe care o abordezi. Vei avea parte de reusite in orice actiune pornita astazi. 


Capricorn
Vei descoperi remedii pentru afectiuni mai vechi, care desi nu ti-au dat mare bataie de cap, acum cel putin ai credinta ca le-ai gasit o rezolvare favorabila. La serviciu chestiunile de rutina zilnica le executi atat de robotizat ca nici nu iti dai seama cand le termini. 


Varsator
Esti favoritul astrelor. O schimbare majora ti se pregateste in viata. In principiu fie ti se va da ceea ce ti se cuvine demult, fie vei porni ceva profitabil pentru care te pregatesti de mult timp. Trebuie sa privesti cu optimism in viitor si sa accepti cu bucurie aceste schimbari. 


Pesti
O suma de bani neasteptata te asteapta. Vei fi surprins fie de marimea ei fie de aparitia ei. Oricum te va face sa privesti mult mai optimist in viitor. Iti va da aripi sa gandesti si sa actionezi dupa dorintele tale. Sentimental, ziua decurge sub aceleasi auspicii favorabile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS