Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 23 Septembrie 2010



 Berbec
Munca este pe primul plan si esti nevoit sa tii cont de o multime de pretentii din partea clientilor finali. Ai sa te conformezi lor si vei reusi sa le indeplinesti asteptarile. Inclusiv seful tau va observa modul tau activ de implicare si te va tine minte, pentru o recompensa viitoare.


Taur
Dupa efortul depus in ultima perioada vei avea si satisfactii. Nu e exclus ca cei indragostiti sa stabileasca date de logodna sau nunta. Profita de enegia pozitiva ce te insoteste si actioneza cu incredere in viitor. Binele vine spre tine.


Gemeni
Astazi vei avea parte de  conflicte, de reglari de conturi sau chiar de rivalitati pentru putere. Unii vor incerca sa iti puna bete in roate, asa ca trebuie sa fii foarte vigilent si sa nu te certi cu superiorii. Nici acasa situatia nu e roz.


Rac
Tensiunile de ieri incep sa scada, iar situatia revine la normal. Esti inca in convalescenta, dar totul pare sa capete un sens si o directie mult mai clara. Stii la ce sa te astepti, asa ca incepe prin a lua primele masuri necesare. Restul se rezolva pe parcurs.


Leu
Vei avea progrese din punct de vedere profesional. De aceea ar trebui sa faci tot posibilul pentru a-ti mari capacitatea de munca si randamentul.  Atentie doar, sa nu semnezi nici un contract azi. Si pe plan sentimental dorintele tale se implinesc, ceea ce te bucura.


Fecioara
Relatiile nu sunt pe cale de rezolvare si trebuie sa fi putin mai atent la orice posibil blocaj care intervine. Parca cineva incearca sa iti puna bete in roate. Deja te-ai obisnuit cu aceasta situatie, asa ca nu iti faci prea multe griji, dar fii totusi prudent.


Balanta
Vei avea o zi agitata, asa ca nu supara pe nimeni din orice punct de vedere. Incerca pe cat posibil sa nu intri in contraziceri, sau sa-ti sustii cu foarte mare aplomb convingerile. Orice ai spune, ceilalti inteleg ceea ce vor ei. Explicatiile tale nu vor face decat sa ii intarite si mai tare.


Scorpion
Sunt favorizate intalnirile sentimentale. Ai o atractie deosebita, esti seducator, iar anturajul e incantat de buna ta dispozitie. Din punct de vedere financiar nu iti bati capul, dispui de tot ceea ce e necesar in orice situatie ivita pe parcurs. 


Sagetator
Daca anumite aspecte nu se deruleaza asa cum vrei, nu fi incapatanat. Lasa-ti colegii sa te ajute. Sentimental, acum vei primi raspunsul la intrebarile pe care le-ai pus cu doua saptamani in urma. Analizeaza situatia cu partea superioara gandirii tale si nu actiona precipitat.


Capricorn
Pot aparea surprize neplacute pe traseu, asa ca evita calatoriile lungi. Fie vor fi de la autovehicul, fie vor fi incurcaturi de ordin logistic la destinatie. Ideal e sa stai acasa si sa rezolvi problemele prin alte mijloace. In acest fel realizarile zilei vor fi net superioare.


Varsator
Surprize placute vor aparea astazi. Vor fi atat de natura sentimentala cat si profesionala. E un motiv in plus ca norocul in realizarea viselor, este ajutat si de partea concreta. Mai trebuie doar putina munca pentru ca totul sa fie pe masura asteptarilor tale.


Pesti
Sentimentele de neliniste si indoiala vor disparea. De gelozie nici nu vorbim, a disparut in neant. La serviciu ar trebui sa pui unele conditii, ca sa nu ajungi pe mana colegilor in viitor. Ziua se va sfarsi intr-o atmosfera de calm.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS