Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 Septembrie 2010




Berbec
Te asteapta un nou inceput, dar fi atent ca este inceputul unei suferinte, pe termen scurt. Poti fi retrogradat in munca, poate fi inceputul unei boli, de durata scurta, sau poate fi o conjunctura de moment care sa te izoleze. Indiferent care aspect te va afecta, trebuie sa fi foarte atent la tot ceea ce se intampla. 


Taur
Vei primi toate meritele pe care le astepti de o saptamana incoace. Asa ca incepi cu dreptul, iar oportunitatile de a incheia contracte sau poate doar contacte cu apropiatii vor aparea imediat. Ziua va fi rodnica si ar fi bine sa beneficiezi la maxim de ea.


Gemeni
Un suras amar vei avea dupa banul care iti va surade, si il vei cheltui in totalitate. Asta nu ar fi rau, dar suma de bani va intra in contul statului si va reprezenta fie o amenda, fie niste penalizari de intarziere dureros de mari. Doar gandul ca poti recupera suma in viitorul apropiat te consoleaza putin.


Rac
Vei incheia brusc calatoria pe care ai pornit-o. Fie ca esti pe drum, fie ca tocmai vroiai sa pornesti, o veste de departe te va readuce in punctul de plecare. Vei fi putin debusolat, nestiind ce anume sa faci mai intai. De calatorie poti uita, asa ca mai bine te concentrezi pe efectele mesajului primit.


Leu
Este o zi excelenta ce te va duce pe culmile gloriei. Orice intalnire sau activitate pe care o faci, va fi insotita de recompense, atat materiale cat si de imagine. Ti se recunoaste rolul hotarator in rezolvarea problemelor aparute atat la serviciu cat si acasa.


Fecioara
Vei avea nevoie de sfaturi, si apelezi la o persoana care te-a mai ajutat in trecut. Persoana respectiva va fi bucuroasa sa te ajute in continuare, iti poate oferi si ajutor material daca ai nevoie. Accepta tot ce ti se ofera si porneste sa iti indeplinesti scopul sau dorinta ta.


Balanta
Azi descoperi multe secrete. Vei avea nevoie de intuitie, caci prin comunicare ceilalti vor incerca sa ascunda adevaratele lor intentii. Masurile pe care consideri ca trebuie sa le iei, e bine sa le mai amani cateva zile, acum doar descoperi.


Scorpion
Pentru cei nascuti in zodia Scorpion acesta zi este una buna. Mai mult, e si un inceput nou al unei perioade favorabile. Ti se da o sansa in viata de cuplu, dar la fel de bine ar putea sa fie noi raspunderi in cadrul meseriei pe care o practici. Recomandarea noastra este sa te angajezi in situatie cu ochii inchisi.


Sagetator
O suma de bani iti bate la usa. Bucuria ce o insoteste, nu va fi totala, din cauza partenerului de viata. Se pare ca amandoi doriti sa cumparati anumite produse dar optiunile voastre cam intra in conflict. Un mic popas intr-un local, si putina imaginatie din partea ta, ar putea sa iti ofere sorti de izbanda.


Capricorn
Pierzi destul de mult timp comunicand cu cei pe care ii intalnesti. Nu te mai saturi de vorba. Nu este stilul tau, dar parca trebuie sa tot dai explicatii ca sa fii inteles. Dupa o astfel de zi vei fi epuizat si nu vei avea nici macar multumirea ca ai fost inteles. Selecteaza putin persoanele din anturaj.


Varsator
Astazi prioritatea ta numarul unu este familia. Vei pune in practica schimbari in interiorul casei, vei achizitiona ceva de o valoare mai mare, iar timpul va trece pe nevazute. Placerea lucrului facut si frumusetea noii schimbari te va relaxa.


Pesti
Astazi dispui de resurse energice. Asta te determina sa actionezi mai convingator. Ca sa fii eficient trebuie sa nu fi impulsiv. Nu te caracterizeaza impulsivitatea, dar enegia de care dispui azi, te impinge sa iti fortezi limitele. Poti incepe ceva nou de astazi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS