Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 Septembrie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 Septembrie 2010




Berbec
Se anunta futuna pentru cei nascuti in zodia Berbec. Poti suferi o criza de gelozie sau chiar tradare ori manipulare. O scena in trei sau patru nu e exclusa. Doar la serviciu, apele sunt limpezi si te straduiesti din rasputeri sa faci fata activitatii. Pentru binele tau nu fi inpulsiv.


Taur
Vor aparea complicatii in relatiile sociale. Ziua va fi destul de dezorganizata, la fel ca si echilibrul bugetului pe azi. Mai apar si ceva probleme de ordin administrativ, pe care le depasesti cu greutate. O dupa amiaza cu prietenii te va mai destinde, dar numai destindere nu va fi. 


Gemeni
Cei din jur te vor sustine moral si chiar vei avea nevoie de simpatia si increderea lor. O propunere amicala o vei rezolva in mod avantajos sau e posibil sa obtii un avantaj dintr-o promisiune anterioara. Vei face si demersuri pentru a te angaja intr-o combinatie pe termen lung. 


Rac
Cu siguranta, o cearta in familie e ca si asigurata. Dificila zi te asteapta. Ai putea pleca undeva ca o solutie, ai evita cearta, insa o amenda tot e asigurata pe numele tau.


Leu
Vesti de la diferiti parteneri vor aparea, nu te grabi sa iei masuri caci azi totul se va intampla de doua ori. Asa ca mai bine astapta si a doua veste si pe urma treci la actiune. Daca iti faci planuri in legatura cu vreo calatorie, fii foarte atent caci va trebui sa revii asupra lor inca odata. 


Fecioara
Se anunta proiecte noi, iar comunicarea cu semenii va fi destul de laborioasa. Verifica orice date pe care le primesti in legatura cu viitorii parteneri. Sentimental va fi o zi frumoasa care te va apropia de partener mai mult ca de obicei. Astfel vei simti o incantare sufleteasca. 


Balanta
Azi parca ai aripi. Dar trebuie sa fii atent caci exista o mare doza de credulitate si naivitate, asa ca ai grija sa nu plonjezi intr-un vis. Partenerul de viata nu prea participa la aceasta exuberanta a ta, asa ca iti vei construi un fel de lume aparte, putin la marginea realitatii. 


Scorpion
Gandurile tale cam pesimiste iti fac ziua putin trista. In realitate nu ai motive de ingrijorare. Un motiv al acestor sentimente negative ar putea veni de la mici probleme de sanatate. Ele vor fi trecatoare, dar buna dispozitie va reveni mai greu, poate ca te ingrijoreaza aceste semnale primite pe planul sanatatii. 


Sagetator
Pentru a obtine ceea ce doresti este momentul sa te impui. Ai sanse reale de a fi ascultat. Farmecul si comunicativitatea ta iti vor deschide cateva usi pe plan sentimental si financiar. Forma maxima in care te gasesti si o anume bucurie sunt atuurile tale in ai seduce pe ceilalti. 


Capricorn
Parcurgi o zi norocoasa pentru destinul tau, de aceea trebuie sa fi vigilent Nu trebuie sa lasi sa iti scape norocul. Ti se deschid usi, ti se atribuie calitati pe care de altfel le ai, asa ca rand pe rand ai putea sa iti indeplinesti unele vise sau macar sa incepi acest lucru.


Varsator
Nu trebuie sa eviti sau sa ocolesti sarcinile de serviciu, asa ca actioneaza cu responsabilitate. Ele trebuie rezolvate, caci exista tentatia de a incepe noi proiecte. Adu la zi cele mai vechi, ca sa poti sa te gandesti si la cele viitoare, astfel nu te vei simti suprasolicitat. 


Pesti
Ziua de azi va fi dedicata familiei. Chiar daca initial nu pare asa, din senin apar o multime de treburi familiale care vor cere rezolvare imediata. Vei fi obligat sa te conformezi lor. Din cauza aparitiei lor in mod neprevazut, iti va fi greu sa te tii de un program organizat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS