Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 21 August 2010

Berbec
 Una din legaturile tale cu o persoana speciala trece printr-o perioada de tranzitie acum. Esti ingrijorat si agitat din aceasta cauza. Totusi ar trebui sa iesi in lume si sa explorezi alte relatii si legaturi cu oamenii. Afla ce inseamna sa fii independent fara ca nimeni sa te sustina, dar nici care sa te traga inapoi.


Taur
Unui prieten sau unui membru de familie ii merge foarte bine in aceasta perioada. Te bucuri pentru el dar esti si putin gelos. Nu trebuie  sa te simti vinovat, pentru ca e normal. Daca totusi simti ca esti lasat in urma si neglijat in timp ce ceilalti avanseaza, e bine sa discuti  cu ei. Dupa ce iti vor explica ca nu s-au schimbat te vei linisti.


Gemeni
Daca esti nevoit sa muncesti in echipa, astazi te vei deosebi clar de grup. Nu-ti permiti sa astepti sa apara vreo oportunitate, astazi va  trebui sa-ti iei ce ti se cuvine. Asa ca, cel mai bine este sa te pui la conducerea grupului inainte sa se anunte altcineva. Ai o reputatie  buna, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca ceilalti nu te vor urma.


Rac
Un prieten se comporta foarte ciudat astazi si devii suspicios. Incearca sa nu tragi concluzii pripite pentru ca dispui de prea putine  informatii. Pune-te in locul lui si gandeste-te ca daca ai avea o zi proasta sau probleme personale nu ai vrea ca prietenii sa creada ce-i  mai rau despre tine. Gaseste o modalitate pentru a-l ajuta.


Leu
Esti intr-o continua evolutie si asta inseamna ca si parerile tale se transforma. Faptul ca iti schimbi parerea referitor la probleme  controversate sau viziuni politice nu trebuie neaparat sa insemne ca esti slab sau ca te influenteaza oricine. Atata timp cat iti revizuiesti  ideile pe baza intamplarilor si nu a presiunii exterioare esti tu insuti.


Fecioara
Trebuie sa te gandesti mult si bine pana sa imparti resursele tale astazi. Exista posibilitatea ca ce dai acum sa nu se mai intoarca inapoi  niciodata. Generozitatea ta te-a ajutat pana acum in viata, dar astazi iti poate crea probleme. Astfel e mai bine sa te tii departe de tot  ce-i nesigur. Ocupa-te de treburile de rutina si lasa spectacolul pe maine.


Balanta
Relatia de dragoste a prietenului tau se pare ca i-a acaparat intreaga viata. Tot timpul vorbeste despre asta si se pare ca numai la asta  se gandeste. Incearca sa nu fortezi nota prea tare cu el acum. Accepta faptul ca traieste un fel de luna de miere. Cand acest prieten va  afla ce bine iti merge fara el, te va cauta singur.


Scorpion
Daca ai parte de o situatie tensionata te poti gandi ca ai cum s-o eviti. Dar, de fapt nu stii toti jucatorii implicati asa ca nu poti da  inapoi. Actioneaza sigur prin discretie si asteapta sa vezi ce se intampla mai departe. Adopta o atitudine modesta si nu te implica pentru ca persoanele care se cearta nu vor solutii oricum.


Sagetator
Cea mai importanta persoana de sex masculin din viata ta are o mare influenta asupra ta astazi. Indiferent ca esti barbat sau femeie, adopti un comportament mai degraba masculin. Te simti mai puternic si mai agresiv ca niciodata, de aceea iti este foarte usor sa te aperi. Nu este o zi favorabila negocierilor complicate pentru ca vezi totul numai in alb si-n negru.


Capricorn
Fii foarte atent la calitatea vietii de acasa in aceasta perioada. Trebuie sa gasesti solutii pentru a o imbunatatii. Daca iti petreci timpul printre lucruri stricate sau vechi, acest lucru iti influenteaza atitudinea intr-un mod negativ mai mult decat crezi. Trebuie sa faci cateva reparatii inainte de a deveni stresat din cauza lor.


Varsator
Chiar daca esti implicat intr-o relatie serioasa ce dureaza de multa vreme, ai parte de toata libertatea de care ai nevoie. Trebuie sa te gandesti, doar daca profiti la maxim de acest aspect. Esti capabil de a merge mai departe chiar daca nimeni nu vrea sa mearga cu tine, asa ca nu mai sta pe ganduri si exploreaza.


Pesti
Verifica cu atentie mesajele primite pentru ca s-ar putea ca un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult sa te caute acum. S-ar putea sa vina chiar cu o propunere interesanta chiar daca va trebui s-o citesti printre randuri. Foloseste orice mijloc de comunicare pentru ca vesti bune pot veni pe toate caile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS