Horoscopul zilei de azi 23 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscopul zilei de azi Berbec 23 Iulie 2010
Visezi cu ochii deschisi la glorie si la recompense nerealiste. Trebuie sa-ti asumi responsabilitatea pentru faptele tale fara a mai cauta vinovati. Nu lasa pe nimeni sa te convinga ca a-ti face temele e depasit. Aceasta este strategia cea mai buna pentru astazi ca sa nu fii prins descoperit.


Horoscopul zilei de azi Taur 23 Iulie 2010
Esti foarte econom in aceasta perioada pentru ca vrei sa achizitionezi niste obiecte care ti le-ai dorit de mult timp. Nu e cazul sa fii erou si sa faci totul singur. Colegii sunt dispusi sa te ajute si astfel munca va fi mai usoara.


Horoscopul zilei de azi Gemeni 23 Iulie 2010
Esti foarte neatent si dezordonat si de aceea este posibil sa pierzi niste bani din buzunar. Privesti lucrurile toate in acelasi timp si de asta ti se par toate foarte incurcate. Concentreaza-te pe cate unul si rezolva-le pe rand.


Horoscopul zilei de azi Rac 23 Iulie 2010
Sunt posibile mosteniri din partea mamei in aceasta perioada. Trebuie sa ai grija la orice act doresti sa semnezi. Sa te concentrezi pe detalii nu este un lucru tocmai bun. Iti pui foarte multe intrebari si asta s-ar putea sa necesite timp pentru a-ti raspunde.


Horoscopul zilei de azi Leu 23 Iulie 2010
Este un moment potrivit pentru a-ti recupera banii dati sub forma de imprumut. Ai toate sansele sa primesti si dobanzi chiar. Relatiile interumane sunt foarte importante la serviciu. Chiar daca esti o persoana responsabila care isi indeplineste sarcinile cu succes trebuie sa arati ca nu ai probleme de comunicare.


Horoscopul zilei de azi Fecioara 23 Iulie 2010
Ai succes in tot ceea ce-ti propui in aceasta perioada. Esti dispus sa depui efort si stii sa muncesti inteligent. Daca cineva este irascibil astazi nu trebuie sa devii si tu la fel. Trebuie sa te comporti cat mai echilibrat posibil si sa remediezi situatia inainte de a degenera in alte conflicte.


Horoscopul zilei de azi Balanta 23 Iulie 2010
Nimeni nu este astazi mai atent la bani decat tine. Iti fug ochii dupa tot ce straluceste si tot ce inseamna lux. In visele tale poti folosi magia pentru a termina mai repede dar in realitate trebuie sa muncesti si implicit sa depui efort.


Horoscopul zilei de azi Scorpion 23 Iulie 2010
Nu este indicat sa acorzi bani sub forma de imprumut in aceasta perioada, deoarece risti sa ramai tu fara finante. Esti ingrijorat in privinta banilor si te gandesti cu ce vei acoperi cheltuielile din planurile pe care ti le-ai facut cu partenerul de viata. Vorbeste despre acest lucru pentru ca te vei simti mai bine si vei gasi solutii pentru a rezolva problema.


Horoscopul zilei de azi Sagetator 23 Iulie 2010
Pana acum ai trait din economii dar de acum te intorci la munca. Ai proiecte noi in minte si noi oportunitati de afaceri. Lucrurile s-au blocat. Trebuie sa ceri ajutorul unui coleg pentru a termina un proiect la timp si il vei obtine numai daca il vei cere intr-un mod original.


Horoscopul zilei de azi Capricorn 23 Iulie 2010
Aparentele pot insela asa ca cel mai bine este sa intri in profunzimea problemei. Cere sfatul unui specialist daca ai nevoie de ajutor. Calea care ti-ai ales-o astazi nu-ti va aduce prea multe succese. Esti imprastiat si te aduni cu greu pentru a face fata provocarilor.


Horoscopul zilei de azi Varsator 23 Iulie 2010
Ai devenit snob si asta iti poate provoca o gaura un buget. Nu te lasa influentat de vanzatorii care incearca sa te pacaleasca. Astazi vei simti nevoia sa te pui pe primul loc asa ca fa-o intr-un mod cat mai sanatos. Adevarata valoare de azi sta in economie.


Horoscopul zilei de azi Pesti 23 Iulie 2010
O schimbare de plan te face sa incepi sa faci noi calcule si sa-ti revizuiesti bugetul. Din fericire reusesti sa te descurci cu banii care ii ai. Esti nevoit sa lucrezi in echipa sau sa asisti pe cineva. Nu te vei acoperi de glorie dar macar proiectele vor fi terminate la timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS