Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 29 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
     Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 29 Iulie 2010
 
Berbec
Simti nevoia sa gasesti pe cineva sa te asculte. Astfel te vei trezi ca fara voia ta vei vorbi, vei explica si ii vei invata pe ceilalti. Comunici cu o oarecare diplomatie ce-ti atrage si mai multi prieteni sau colegi de serviciu in jur. Esti foarte motivat cand vine vorba de munca ta. Atentia la detaliu este punctul tau forte astazi.


Taur
Munca de rutina nu este pentru tine astazi. Vei face tot posibilul sa te arunci in aventura si a iesi din comun. Te gandesti numai la lucruri distractive si-ti va fi greu sa ramai concentrat numai pe o singura problema. Norocul iti surade in aceasta dupa-amiaza datorita unui hobby de al tau. Esti foarte intelegator si plin de compasiune pentru ceilalti.


Gemeni
Reputatia personala si onoarea sunt cele mai importante pentru tine astazi. Daca vei incerca sa-i convingi pe ceilalti sa foloseasca noua tehnologie sau echipamente performante acopera-ti vorbele cu statistici si documente. Esti capabil astazi sa-i supraveghezi pe ceilalti sau sa te ocupi de activitati de management.


Rac
Simtul datoriei te face astazi sa-ti doresti sa termini toata treaba la serviciu. Esti conservator astazi si nu vrei sa te abati de la metodele care le cunosti deja. Totusi s-ar putea sa-ti creezi probleme datorita faptului ca nu ai rabdare si nu acorzi suficienta atentie detaliilor. Determinarea cu care muncesti astazi va face sa ai un anumit avantaj fata de ceilalti asa ca vei putea sa pleci si in binemeritata vacanta.


Leu
Esti preocupat de siguranta in aceste zile. Din aceasta cauza te vei apuca sa cercetezi si sa investighezi toate oportunitatile. Vei cere sfatul specialistilor, dar si tu la randul tau vei fi nevoit sa impartasesti mai departe informatii. Subiectele discutate astazi sunt numai din anumite domenii, pentru ca nu vei pierde nicio clipa din vedere ce te intereseaza cu adevarat.


Fecioara
Te preocupa discutiile profunde si urmaresti sa-ti probezi cu fapte cuvintele. Daca pana acum ai intampinat dificultati acum e momentul favorabil sa le depasesti. Este o idee buna sa reamenajezi spatiul de locuit. Lucrurile simple iti pot face acum viata mai frumoasa.


Balanta 
Astazi esti foarte detensionat, ba chiar detasat de problemele zilnice. Vei face progrese intr-o relatie, care scartia de ceva timp. Te dovedesti a fi foarte ambitios si te invarti numai prin cercuri cu oameni de acelasi calibru ca si tine. Te straduiesti din greu si fortezi nota pentru a rezolva si cele mai dificile probleme.


Scorpion
Astazi te vei dovedi un foarte bun sfatuitor, ajutandu-i pe ceilalti sa-si gaseasca vocatia. Vei fi ghidul lor si datorita faptului ca esti capabil sa comunici eficient cu cei mai tineri. Totusi nu le vei permite prea multe si iti vei pastra o figura autoritara. Cand esti concentrat te poti detasa emotional dar ramai cu afinitatea de a-i ajuta pe ceilalti.


Sagetator
Imaginatia este foarte puternica astazi. Inca de dimineata vei avea timp sa-ti dai seama ca simti lucrurile altfel. Subiectele zilei vor fi visele sau ideile originale. Tot ce are legatura cu psihicul te intereseaza acum. Ai spirit de inventator si calitatile necesare, astfel sunt posibile inventiile sau inovatiile. Ai acces la informatii pe care altii nici nu presupun ca exista.


Capricorn
Abordand subiectele intr-o maniera originala vei comunica eficient astazi. Te vei trezi ca esti mai vorbaret ca niciodata. S-ar putea sa porti o discutie cu o persoana mai in varsta sau cu autoritate. Ai o abilitate neobisnuita de a motiva grupurile de tineri. Entuziasmul tau te face un excelent profesor sau lider de echipa.


Varsator
Orice fel de frustrare apare astazi va fi de scurta durata. Poti simti ca un oarecare suport care l-ai avut pana acum e blocat sau a fost taiat dintr-o data. Acest lucru va face ca increderea in tine sa fie zdruncinata. Acum e momentul sa afli cat de puternic esti. Nu uita ca esti talentat, ai un incredibil magnetism si o minte puternica.


Pesti
Te intereseaza tot ce este nou, diferit sau iesit din comun. Devii chiar agresiv in aceasta cautare. Ii stimulezi si pe ceilalti facandu-i sa se mobilizeze. Un grup in care te afli va avea nevoie de ajutorul tau si iti vei asuma rolul de lider cu placere. Apelezi la experienta ta de pana acum pentru a lua cele mai inspirate decizii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS