Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 31 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
        Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 31 Iulie 2010


Berbec
 Iti vei petrece o mare parte din timp la calculator. Activitatea de cercetare este foarte importanta pentru tine astazi. Esti hotarat sa nu mai lasi pe nimeni sa intervina in planurile tale. Esti dispus sa te apuci de studii, sa-ti infiintezi o firma sau sa faci lucruri care le-ai abandonat acum ceva timp. Iti urmaresti visurile cu ambitie. 


Taur
Te-ai saturat sa calatoresti in interes de serviciu. Nu-ti doresti altceva decat o excursie sau o vacanta. Toata ziua ti-o vei petrece facand planuri si calculand pentru vacanta care urmeaza. Sfatuieste-te cu partenerul de viata pentru a nu aparea discutii mai tarziu cand il vei lua prin surprindere. 


Gemeni
Astepti ceva cu nerabdare. Este un eveniment care se preconizeaza de mult sa apara dar acum se lasa asteptat. Astazi te vei gandi numai in acest sens facand planuri si impartasindu-ti nerabdarea prietenilor. Vorbesti mult despre acest lucru si te comporti ca un copil agitat. 


Rac
Te vei gasi nevoit sa repari o greseala de a ta din trecut. Iti va fi greu sa devii visator sau sa te lasi purtat de val. Nu este momentul. Esti pus in postura in care trebuie sa reactionezi, acum ori niciodata. Pentru a nu pierde sirul ideilor sau a evenimentelor este necesar sa tii o agenda sau sa scrii intr-un jurnal. 


Leu
Chiar daca esti lider inascut e firesc sa te mai indoiesti cateodata. Esti indecis si te gandesti daca acum ceva timp ai facut alegerea corecta. Situatia incepe sa scartie si din aceasta cauza iti pui unele intrebari. In loc sa pui problema filosofic mai bine pregateste solutiile pentru ca va trebui sa iei niste decizii. 


Fecioara
Te simti pierdut si abandonat. O mare schimbare are loc in viata ta si nu stii acum in ce directie te indrepti. Chiar daca iti doresti sa te ajute cineva cu ceva, nu are cu ce pentru ca totul depinde de tine. Va trebui sa muncesti din greu si mai ales sa infrunti situatia cu o gandire pozitiva pentru a depasi cu momentul.


Balanta
Familia este singura care iti ofera sprijin moral si posibilitatile de relaxare de care ai nevoie. La serviciu apele sunt tulburi si nu-i cazul sa iei acum decizii pripite. Chiar daca esti orientat spre progres, simti ca cineva din colectiv te trage in jos. Nu-i inca momentul sa pui punctul pe "i" asa ca inarmeaza-te cu rabdare. 


Scorpion
Te aflii in ipostaza de detectiv si astfel vei afla cateva secrete care iti vor schimba modul de a actiona. Acum cand ai acces la informatii, planurile se vor schimba si vei fi obligat sa faci o noua strategie. Detii un magnetism natural ce atrage lumea in jurul tau. Te simti mai puternic stiind si intelegand de ce evenimentele s-au produs in acest mod.


Sagetator
Esti implicat intr-un concurs astazi si vei face tot posibilul sa castigi. Pe de alta parte te aflii in asteptarea unui raspuns de la un interviu pentru un job, o decizie a arbitrului sau o comunicare importanta de orice fel. Te poti angaja in activitati de voluntariat pentru ca ai un spirit de invingator care iti va aduce beneficii pe termen lung. 


Capricorn
Esti prins intr-o situatie delicata din familie. Nu stii cum sa reactionezi si nici nu vei sta prea mult sa te gandesti la asta. Reactionezi la primul impuls si asta va aduce discutii si certuri. Trebuie sa inveti sa menajezi si sentimentele celorlalti nu numai pe ale tale, altfel risti sa ramai singur. Totusi, esti singurul care poate remedia situatia. 


Varsator
Devii nostalgic astazi si ti se perinda prin minte tot felul de amintiri. Vei pune mana pe telefon si iti vei suna vechii amici cu care n-ai mai vorbit de mult. S-ar putea sa stabilesti intalniri sau chiar sa reunesti un grup. Oricum, vei avea contact cu multa lume astazi si vei fi in centrul atentiei. Este momentul pentru planuri de viitor. 


Pesti
Esti tot mereu pe drumuri dar nici ca-ti pare rau. Devii dintr-o data foarte vorbaret fiind dornic de conversatii. Iti vei petrece ziua printre prieteni si alaturi de partenerul de viata. Te simti liber si te bucuri de aceasta independenta. Daca totusi se intampla sa fii la serviciu in aceasta zi, iti vei rezolva sarcinile cu succes fiind in continuare tu insuti. 




Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS