Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 30 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
     Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 30 Iulie 2010
 
 
Berbec
A aduna si a face schimb de informatii devine o parte importanta pentru tine acum. Discutiile nu vor fi sub forma de barfa ci in scop educativ mai degraba. Domeniile in care dai randament maxim tin de justitie, politica, educatie, calatorii sau religie. Faptul ca esti diferit te poate face observat, acest lucru aducandu-ti oportunitati la care nici nu ai visat.


Taur
S-ar putea sa te intalnesti cu un vechi prieten. Iti surprinzi interlocutorul cu cunostintele tale. Stii tot si despre toata lumea. Te mandresti chiar si tu cu aceste lucruri. Curiozitatea ta de astazi te va impinge sa socializezi si sa-ti doresti sa fii mereu in mijlocul evenimentelor. Spre seara vei avea motiv sa sarbatoresti, pentru ca vei imbunatati intr-un fel relatia cu partenerul de viata.


Gemeni
Esti pregatit pentru orice provocare care poate sa apara azi. Nu ai nevoie de nimeni si esti gata de actiune. Poti reusi sa faci mai multe astazi decat oricine altcineva. Iti vin ideile necesare si stii cum sa le pui in practica. Spre dupa-amiaza vei finaliza un proiect inceput acum multa vreme. 

 
Rac
Instinctual vei sti sa-ti folosesti energia pentru a fi productiv, a vindeca sau a atrage situatii constructive. S-ar putea sa fii implicat in redecorarea camerei tale sau in a-i invata pe cei mai tineri. Nivelul tau de compasiune este crescut si iti doresti sa ai grija de cei dragi. Iti vei petrece ziua in familie, conectat fiind la latura ta sentimentala. 
 

Leu
Problemele finanaciare te apasa astazi. Daca ai obtinut bani cu imprumut de la cineva acum va trebui sa-i dai inapoi. Un eveniment precum o nunta sau nasterea unui copil, va reuni familia. Vei nevoit sa calatoresti, dar numai in scopuri personale. Iti petreci ziua inconjurat de prieteni sau oameni care iti sunt dragi. 
 

Fecioara
Iti doresti sa petreci ziua acasa in familie. Activitati precum gradinaritul sau plimbarile in natura sunt bine venite acum. Daca te duci la cumparaturi cere si o a doua parere pentru ca risti sa fii pacalit. Iti poti schimba masina sau poti redecora spatiul in care lucrezi. Problemele pot sa apara in felul in care comunici, una zici si alta inteleg ceilalti. 
 

Balanta
Te vei afla in mijlocul familiei in centrul atentiei. Va trebui sa luati o decizie impreuna si toata lumea are incredere in judecata ta. Te vei bucura de sprijinul celorlalti si vei profita de aceste momente unice. Familia este ca un balsam pentru sufletul tau. Nu iti doresti sa te aflii in alta locatie astazi decat acasa. 
 

Scorpion
Oricat de mult ti-ai dori sa te relaxezi intodeauna apare ceva nou la orizont. Va trebui sa te mobilizezi si cu ultimile forte sa aduci sarcinile la zi. Daca nu te descurci singur cere ajutorul colegilor pentru ca ai toate sansele sa-l primesti. Experienta ta de pana acum te ajuta sa iei deciziile cele mai bune. 
 

Sagetator
Iti doresti sa ai succes si nu astepti sa-ti cada din cer. Faci tot posibilul pentru a-ti duce visele la indeplinire. Inainte de viata profesionala vei face ordine in sentimente si viata personala. Vei purta unele discutii cu partenerul de viata si nu-l vei menaja deloc. Esti sincer, direct si hotarat sa finalizezi totul in favoarea ta.


Capricorn
Te deranjeaza cand ceilalti nu respecta regulile asa cum faci tu. Astazi nu vei mai tace si iti vei spune parerea indiferent cate persoane se vor simti lezate. Tii la ordine si corectitudine si nu ai de gand sa te abati de la drumul cel corect. Important este ca vei mai atrage si alti oameni dupa tine. 
 

Varsator
Te simti norocos si nu stii ce ai facut sa primesti tot ce ti se ofera. Dusmanii ascunsi vor iesi la iveala si vei avea unele surprize in acest sens. Persoane la care nu te asteptai se intorc acum impotriva ta. Important este ca ai aflat cu cine ai de a face si mai departe stii cu cine stai de vorba si cum sa reactionezi. 
 

Pesti
Esti cu mintea departe si numai la serviciu nu-ti sta gandul. Nu ai niciun chef de munca si vei face tot posibilul sa te eschivezi. Incearca sa faci in asa fel incat sa nu fii observat si nici sa nu lasi sa-ti faca treaba alti colegi. Te vor tine minte si iti vor reprosa mai tarziu. Dupa-amiaza este mai putin solicitanta si iti va permite sa faci ceea ce ai asteptat toata ziua, orice numai sa nu muncesti. 
 
 

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS