Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Berbec 25 Iulie 2010
 Lucrurile se complica putin acum si va trebui sa gasesti noi solutii. Apar tot felul de surprize la care nu te asteptai. Ai un farmec aparte astazi si asta te va ajuta in relatiile cu colegii. Ai succes in negocieri si in tot ce inseamna relatii cu publicul.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Taur 25 Iulie 2010
Familia te ajuta mult la acest capitol sau in orice caz esti dispus sa colaborezi cu persoane din anturajul apropiat. Te plictisesti astazi la serviciu si nimic nu pare sa reuseasca sa te scoata din starea asta. Rezolva problemele urgente si restul amana pentru zilele urmatoare.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Gemeni 25 Iulie 2010
Deja te gandesti la weekendul care urmeaza, planificand totul in detaliu. Ai grija de bugetul tau pentru a nu avea probleme mai tarziu. O data ce ti-ai pus ceva in cap nu ai de gand sa te dai batut. Implica-l si pe partenerul de viata pentru ca impreuna puteti face lucrurile mai bine decat iti imaginezi.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Rac 25 Iulie 2010
Cineva din anturajul tau iti va cere sfatul in privinta banilor. Esti avizat in domeniul despre care vorbesti. Farmecul tau deosebit iti va face calea mai usoara spre inimile tuturor. Nicio idee nu este prea ciudata pentru a nu fi impartasita astazi. Lumea chiar te asculta.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Leu 25 Iulie 2010
Nu te lasa descurajat de obstacolele de peste zi. Cu perseverenta vei putea obtine contractele ce-ti vor aduce venituri in plus. Nu-ti place sa ti se zica astazi ce sa faci sau sa primesti vreun fel de ordin. Reactioneaza in asa fel incat sa nu-ti strici reputatia.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Fecioara 25 Iulie 2010
Esti mai chibzuit ca de obicei. Fiind foarte stresat si ingrijorat s-ar putea sa nu fii obiectiv in privinta banilor. Timpul si banii sunt esentiale. Nu trebuie sa-ti petreci timpul cu colegii de serviciu peste program pentru a rezolva unele probleme. Daca esti eficient se va rezolva in pauza de masa.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Balanta 25 Iulie 2010
Esti bine dispus si foarte sentimental, de aceea vei face cadouri celor dragi fara sa te uiti la bani. Astazi esti posesiv. De fapt acorda-ti o provocare si lauda cativa dintre colaboratorii tai pentru munca prestata. Au nevoie de incurajari.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Scorpion 25 Iulie 2010
Ai crezut in niste promisiuni care acum se dovedesc false. Vei fi nevoit sa o iei de la capat. Nu e cazul sa te sperii pentru ca esti mai intelept acum. Iti plac provocarile un pic prea mult. Tinzi sa nu ai rabdare si sa reactionezi doar de dragul de a fi in centrul atentiei.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Sagetator 25 Iulie 2010
Iti doresti lucruri extravagante si asta va necesita un efort financiar suplimentar. De o gandire matura ai nevoie acum. Cere cate detalii ai nevoie. Niciun element nu este de neglijat asa ca obliga-ti seful sa-si faca o viziune cat mai amanuntita.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Capricorn 25 Iulie 2010
Nu cauta metode de castig neortodoxe. Nici la jocurile de noroc nu este indicat sa speri, asa ca bazeaza-te pe ce ai in mana. Daca pana acum te-ai plictisit la serviciu, de acum lucrurile se vor schimba. O descoperire socanta te va bulversa atat pe tine cat si pe colegii tai.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Varsator 25 Iulie 2010
Vei achizitiona un obiect de valoare pe care ti l-ai dorit foarte mult. Poate fi o piesa de arta sau de colectie. Nimeni nu sare in sprijinul tau gratuit asa ca nici tu nu trebuie sa te vinzi ieftin. Asta nu ar trebui sa te impiedice sa fii o persoana responsabila.
Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Pesti 25 Iulie 2010
Nu incerca sa ascunzi ca nu dispui de suficienti bani. Fii deschis si cere ajutorul persoanelor din anturajul apropiat pentru ca iti va fi mai bine. Esti pregatit sa iesi din carapacea ta unde te-ai ascuns si de a da piept cu realitatea, din nou. Incepe prin a reinventa relatia cu partenerul de viata.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS