Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 24 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi  Berbec 24 Iulie 2010
Esti foarte incapatanat si nu vrei sa asculti de sfaturile nimanui in materie de finante. Ti-ai pus un plan in cap de la care nu vrei sa te abati deloc. Simti ca destinul tau a luat o turnura care nu te multumeste. Foloseste-ti energia pentru a-i ajuta pe ceilalti, in asteptarea solutiilor care te vor scoate pe tine din impas.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Taur 24 Iulie 2010
Persoana iubita are inca nevoie de ajutorul tau. Nu vei sti cum sa-l oferi decat material. Nu te deranjeaza pentru ca nici independenta acestuia din ultimul timp nu prea iti placea. Te gandesti ca e momentul sa implementezi strategiile la care te-ai gandit. Cere sfatul si altora pentru ca situatia va lua o intorsatura la care nu te-ai asteptat.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Gemeni 24 Iulie 2010
Astepti cu nerabdare sa fii rasplatit pentru munca ta din ultima perioada. Planifici deja ce sa faci cu banii fara sa-i ai in mana. Colegii te vor sprijini astazi foarte mult ascultandu-te atent. Le poti cere ajutorul chiar si cu un sfat sau companie.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Rac 24 Iulie 2010
Vei fi nevoit sa pleci intr-o calatorie. In acest drum vei face fata unor cheltuieli destul de minore pentru a lasa urme. Este o zi in care iti vei reevalua prioritatile. Trebuie sa-ti pastrezi viziunea clara, exprimandu-te clar si concis.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Leu 24 Iulie 2010
In sfarsit nu te mai gandesti la bani cu aceeasi incrancenare si determinare ca pana acum. Ai realizat ca banii pot fi folositi si in alte scopuri decat pentru investitii. Nu fa tranzactii financiare decat daca esti foarte sigur. Daca-ti asculti instinctul s-ar putea sa gasesti varianta cea mai buna.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Fecioara 24 Iulie 2010
Iti trec sume de bani importante prin mana dar din pacate putini vor si ramane. Esti intermediar in niste tranzactii. Cand lucrurile la serviciu sunt intr-o continua miscare ti se pare dificil sa-ti duci proiectele la sfarsit. Nu incepe altele pana nu stii exact in ce te bagi.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Balanta 24 Iulie 2010
Visezi cu ochii deschisi si de aceea ai toate sansele sa cazi in capcane. Nu lua decizii pripite chiar daca esti dornic de imbogatire rapida. Partenerul s-ar putea sa aiba nevoie de tine, dar sa nu o ceara in mod direct. Ofera-te sa-l ajuti in tot ceea ce are nevoie, poate nu se va rezolva dar sigur va aprecia efortul tau.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Scorpion 24 Iulie 2010
Te atrage luxul si confortul. Esti dispus sa faci renovari in casa sau chiar sa schimbi locuinta. Nu-i de mirare ca n-ajungi nicaeri. Daca sari de la un proiect la altul esecul este inevitabil. Apleaca-te asupra unui singur lucru si nu te lasa pana nu-l termini.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Sagetator 24 Iulie 2010
O achizitie de mai demult se dovedeste acum neprofitabila. Va trebui sa inventezi un plan care sa-ti acopere greseala. Lipsa ta de interes te va face sa fii total aerian la serviciu. Nu lasa ca o parte din tine sa te saboteze. Aduna-te si comporta-te ca un adult.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Capricorn 24 Iulie 2010
Chiar daca partenerul de viata iti ofera o suma de bani, cauti motivele ascunse ale acestei oferte. Munca ta de zi cu zi ti se pare foarte plictisitoare si vrei sa scapi de rutina. Sunt de preferat activitatile ce tin de arta, cultura, muzica.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Varsator 24 Iulie 2010
Cineva vine cu o noua idee de a investi, unde riscul este pe masura castigului. Iti vei petrece ziua analizand aceasta oferta. Daca ii asisti pe ceilalti cat e ziua de lunga e cazul sa te mai preocupi si de tine. Foloseste pauza de pranz pentru a face lucruri care iti plac foarte mult.


Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi Pesti 24 Iulie 2010
Incepi sa te imbeti cu apa rece. Nu vei avea parte de noi venituri daca nu te apuci sa faci ceva in acest sens. Din cer nu va cadea nimic. Sa te gandesti tot timpul la toti din jurul tau poate fi obositor. S-ar putea sa fii in pozitie sa-i ajuti dar e mai bine daca stai deoparte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS